Search
Close this search box.

Λάρνακα: Δευτέρα 19 Αυγούστου θερινό σινεμά στην αυλή του Μουσείου Πιερίδη με ταινία παραγωγής Μάρτιν Σκορσέζε και Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ Καννών

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας μας προσκαλεί σε θερινό Σινεμά, στην αυλή του μουσείου Πιερίδη με μια ταινία ενηλικίωσης που θα μας ταξιδέψει στα νησιά της Κροατίας.
Το ‘Murina’ κέρδισε τη Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ των Καννών και βρίσκει τον Μάρτιν Σκορσέζε στο ρόλο του Παραγωγού. Δευτέρα 19 Αυγούστου, 20:30.

Είσοδος Ελεύθερη
Έναρξη προβολής: 20:30 ακριβώς
Χώρος εκδήλωσης: Μουσείο Πιερίδη
Ζήνωνος Κιτιέως 4, 6023 Λάρνακα
Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Mια μεθυστική ματιά στην καταπίεση, στη γεύση της ελευθερίας και στην συνειδητοποίηση του πόσο περίπλοκος μπορεί να είναι ο κόσμος των μεγάλων για μια έφηβη που ανακαλύπτει τον εαυτό της.

2021, Κοινωνική, 96’
Σκηνοθεσία: Αντονέτα Αλαμάτ Κουσιγιανοβιτς
Γλώσσα: Αγγλικά και κροατικά με ελληνικούς υπότιτλους

Σύνοψη: Οι εντάσεις κλιμακώνονται ανάμεσα στην ανήσυχη έφηβη Γιούλια και τον καταπιεστικό πατέρα της Άντε, όταν τους επισκέπτεται ένας παλιός οικογενειακός φίλος στο σπίτι τους σε ένα νησάκι της Κροατίας. Καθώς ο Άντε επιχειρεί να κλείσει μία συμφωνία που θα τους αλλάξει τη ζωή, η Γιούλια προσπαθεί να ξεφύγει από την ηρεμία και την απομόνωση, επιζητώντας την παρέα του ισχυρού επισκέπτη, ο οποίος της προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο ελευθερίας που ξυπνά την επιθυμία και τη βία.

Σημείωση: Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας δεν κάνει κρατήσεις και δεν επιτρέπεται στους παρευρισκόμενους να κρατούν καρέκλες για άτομα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στον χώρο της εκδήλωσης.

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού / Με τη στήριξη του Μουσείου Πιερίδη

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!