Search
Close this search box.

Θερινό Σινεμά: “Εγώ, Καπετάνιος (Io Capitano)” στην Αυλή του Μουσείου Πιερίδη στη Λάρνακα αυτή τη Δευτέρα 26 Αυγούστου

Θερινό Σινεμά στην αυλή του μουσείου Πιερίδη με μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινές ιστορίες.

Αυτή τη Δευτέρα 26 Αυγούστου: Το Io Capitano, το οποίο είναι υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας και απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

2023, Κοινωνικό, 122’
Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε

Γλώσσα: με ελληνικούς υπότιτλους

Σύνοψη: Ένα ομηρικό παραμύθι που αφηγείται το περιπετειώδες ταξίδι δύο μικρών αγοριών, του Σεϊντού και του Μούσα, που εγκαταλείπουν το Ντακάρ για να φτάσουν στην Ευρώπη.

Θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη προβολής:  20:30 ακριβώς

Χώρος εκδήλωσης: Μουσείο Πιερίδη

Ζήνωνος Κιτιέως 4, 6023 Λάρνακα

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Σημείωση: Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας δεν κάνει κρατήσεις και δεν επιτρέπεται στους παρευρισκόμενους να κρατούν καρέκλες για άτομα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στον χώρο της εκδήλωσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Με τη στήριξη του Μουσείου Πιερίδη

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!