Search
Close this search box.

Αύριο Παρασκευή η Λάρνακα αποχαιρετά τον Αύγουστο με σινεμά στην αμμουδιά: “Εκεί που Ζούμε”

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Για την τελευταία μας προβολή στην αμμουδιά, θα παρακολουθήσουμε μια ελληνική κωμωδία που θα μας βοηθήσει να αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο με χαμόγελο.

2022, Κωμωδία, 90’
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Γκορίτσας

Γλώσσα: Ελληνικά (χωρίς υπότιτλους))

Σύνοψη: Ενώ το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα.

Είσοδος Ελεύθερη

Χώρος προβολής: Παραλία Φοινικούδων, μπροστά από το Μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας

Έναρξη προβολής:  20:30 ακριβώς

Σημείωση: Δεν θα υπάρχουν καρέκλες σε αυτή την προβολή. Σας συμβουλεύουμε να φέρετε τις πετσέτες ή τις καρεκλίτσες σας της παραλίας για να καθίσετε στην άμμο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!