Search
Close this search box.

Συγχαρητήρια στην Καρολίνα Πελενδρίτου για την πρόκριση


Συγχαρητήρια στην Καρολίνα Πελενδρίτου για την πρόκριση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο (κατηγορία S11), στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»!

Κατέλαβε την 1η θέση στη 2η προκριματική σειρά με επίδοση 29.92 και προκρίθηκε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο! Ο τελικός διεξάγεται απόψε στις 21:41.

Στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου βρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Παφίτη, μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Ανδρέα Καμαρλίγγο και τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΕΠΕ.

Θυμίζουμε ότι η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης μας θα αγωνιστεί και στα 100μ. πρόσθιο την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Καλή επιτυχία στην Καρολίνα Πελενδρίτου στον αποψινό τελικό!

Αναδημοσίευση από ΚΟΑ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!