Search
Close this search box.

Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται προτάσεις για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών παραστάσεων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Χειμώνα

Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται προτάσεις για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών παραστάσεων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Χειμώνα, που διοργανώνει την περίοδο Οκτώβριο 2024 – Μάρτιο 2025.

Οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή της πρότασης τους θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα ακόλουθα:

(α)       Ο συνολικός αριθμός των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης κυμαίνεται από 6 – 10 και η συνολική δαπάνη για όλες τις παραστάσεις προϋπολογίζεται στις €15.000 περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

(β)       Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, χωρητικότητας 400 θέσεων και η ημέρα και ώρα πραγματοποίησης τους θα καθοριστεί από το Δήμο κατά την ετοιμασία του προγράμματος. Ο αριθμός έκδοσης εισιτηρίων για κάθε εκδήλωση ορίζεται στα  τα 350. Ο Δήμος Λάρνακας θα χρησιμοποιεί για σκοπούς πρωτοκόλλου τις σειρές Α1-21 και Β1-21.

(γ)        Ο Δήμος θα διαθέσει τον υφιστάμενο τεχνικό εξοπλισμό ήχου και φωτισμού του Δημοτικού Θεάτρου. Σε περίπτωση που απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός για τις ανάγκες της παράστασης, τότε τα έξοδα για τον επιπλέον εξοπλισμό, θα τα επωμιστεί ο ενδιαφερόμενος φορέας.

(δ)  Οι προτάσεις να  υποβληθούν με  τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με οικονομική απαίτηση για αγορά της παραγωγής , με δικαίωμα στο Δήμο την είσπραξη των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει η πρόταση να περιλαμβάνει όλα τα έξοδα (ήχο, φωτισμό, αμοιβές, διαμονή, διατροφή, μεταφορές, φόρους κ.ο.κ.).
  • Χωρίς ή με οικονομική απαίτηση ενός κατ’ αποκοπή ποσού, με δικαίωμα στον ενδιαφερόμενο για είσπραξη των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει η πρόταση να περιλαμβάνει όλα τα έξοδα (ήχο, φωτισμό, αμοιβές, διαμονή, διατροφή, μεταφορές, φόρους κ.ο.κ.) και στην πρόταση να υποδεικνύεται η προτεινόμενη τιμή των εισιτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν επίσης υπόψη τους ότι στην περίπτωση που το δικαίωμα για είσπραξη των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων ανήκει στον ενδιαφερόμενο και η παραγωγή θα τύχει της χρηματοδότησης του Δήμου, τότε:

(i)         Η τιμή του εισιτηρίου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα €25.

(ii)        Η τιμή του εισιτηρίου θα καθορίζεται κατόπιν έγκρισης του Δήμου για όλες τις μορφές συμφωνίας.

(iii)       Ο Δήμος θα εισπράξει φόρο θεάματος

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο μέχρι την Πέμπτη 3/10/2024 και ώρα 11.00 π.μ. στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου, που βρίσκονται στη γωνία της Λεωφόρου Αθηνών και οδού Νικολάου Λανίτη, Τ.Θ.40045, 6300 Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιο πάνω ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου, στο τηλ. 24629333.

Λάρνακα, 18  Σεπτεμβρίου 2024

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!