Search
Close this search box.

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών:

Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις, καθώς και μεγάλες ουρές που σχηματίζονται κατά τον έλεγχο επιβατών και αποσκευών. Αυτές οι συνθήκες, πέρα από την ταλαιπωρία που προκαλούν στους επιβάτες, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που θέλουμε να προβάλλουμε στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Η δυσχέρεια στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία τους, επηρεάζοντας συνολικά την εικόνα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο αποτελεί την πρώτη και τελευταία εικόνα της χώρας μας για τους επισκέπτες, και είναι κρίσιμο αυτή η εικόνα να αντανακλά το επίπεδο φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που θέλουμε να προσφέρουμε.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!