Search
Close this search box.

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ. Άγγελου Χατζηχαραλάμπους, η οποία έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΑ Λάρνακας.

Τόσο ο Υπουργός, όσο και ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας, ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία συζήτησης των προβλημάτων και προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις, καθορίστηκαν κοινοί στόχοι και τα επόμενα βήματα και συμφωνήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα τα οποία εμπίπτουν στη σφαίρα δραστηριοτήτων τόσο του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, όσο και του ΕΟΑ Λάρνακας, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, το θέμα Μαρίνα, Λιμάνι Λάρνακας, τα έργα αποχετεύσεων κ.ά.

Αμφότεροι τόνισαν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων είναι επιβεβλημένη γιατί μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, ΕΟΑΛ και Υπουργείου, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα θέματα που προκύπτουν και να δοθούν πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αναφύονται στα πλαίσια της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους επεσήμανε ότι ο ΕΟΑΛ βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό και συνεννόηση με το Υπουργείο έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο έναν από τους βασικότερους στόχους της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

Μια πράξη αγάπης και ειρήνης από τη Βιβλιοθήκη Λυκείου Αραδίππου “Τάσος Μητσόπουλος” σε συνεργάσια με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας για τα ασυνόδευτα παιδιά μετανάστες

Σήμερα το πρωί η βιβλιοθήκη του Λυκείου Αραδίππου “Τάσος Μητσόπουλος” γέμισε χαμόγελα ασυνόδευτων μεταναστών ανηλίκων και μαθητών του Λυκείου από ξένες χώρες. Μέσα από ένα

error: Content is protected !!