Search
Close this search box.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεντροφύτευση του SkalaTimes


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η δεντροφύτευση που διοργάνωσε το SkalaTimes, με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Λάρνακας, αλλά και τη στήριξη του ξενοδοχείου Radisson Blu που προσέφερε τους καφέδες, από τη καφετέρια του ξενοδοχείου Dolce, σε όσους έλαβαν μέρος στη δεντροφύτευση.


Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, οι βουλευτές Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης και Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος του Δήμου Λάρνακας κ. Άλκης Αναστασιάδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι Λάρνακας και άλλοι, ήταν εκεί και φύτεψαν δέντρα.



Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης είπε: “Νιώθω την ανάγκη να πω ότι σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα, για ακόμη μια φορά, ότι το SkalaTimes δεν είναι μόνο ένα διαδικτυακό περιοδικό της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης που νοιάζεται γι αυτήν, νοιάζεται για το περιβάλλον και το ευχαριστούμε πολύ. Επίσης ευχαριστούμε την αρχισυντάκτρια του SkalaTimes Γιώτα Δημητρίου η οποία είναι η ψυχή και το σώμα του διαδικτυακού αυτού περιοδικού. Το SkalaTimes, μέσω της Γιώτα, νοιάζονται πραγματικά για τα κοινά, νοιάζονται για τη Λάρνακα”.

Η αρχισυντάκτρια του SkalaTimes Γιώτα Δημητρίου με τον Βουλευτή Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Πρόδρομο Αλαμπρίτη



Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Άλκης Αναστασιάδης είπε: “Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που προέρχεται από πολίτες, ή οργανισμούς κτλ, της πόλης. Ευχαριστούμε το SkalaTimes για τη πρωτοβουλία και περιμένουμε και άλλους να αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες κι εμείς ως υπηρεσία θα είμαστε δίπλα τους να στηρίζουμε. Στόχος μας είναι η Λάρνακα να είναι μια πόλη πράσινη, βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον και σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Εντός των επόμενων 6 μηνών θα δείτε και άλλες πρωτοβουλίες από την υπηρεσία και από την Επιτροπή Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος του Δήμου Λάρνακας και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Το να πρασινήσει η πόλη μας είναι για εμάς μονόδρομος. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το 2025 η Λάρνακα θα είναι πολύ πιο πράσινη από ότι σήμερα. Ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε το SkalaTimes για τη πρωτοβουλία σήμερα, ευχαριστούμε”.

Ο βουλευτής Λάρνακας (ΑΚΕΛ) Ανδρέας Πασιουρτίδης


Ο χώρος δεντροφύτευσης βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας λίγο πιο κάτω από το roundabout του Λιμανιού στην οδό Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Ο βουλευτής Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Πρόδρομος Αλαμπρίτης



Το SkalaTimes θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δεντροφυτεύσεις μέσα στη πόλη μας με σκοπό να την κάνουμε ακόμη πιο πράσινη.

  • Υπενθυμίζουμε πως τα οφέλη από τις δεντροφυτεύσεις είναι πολλά. Μπορεί κανείς να τα διαβάσει αναλυτικά εδώ.
  • Το SkalaTimes ευχαριστεί το Δήμο Λάρνακας για τη βοήθεια της υλοποίησης της δεντροφύτευσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γεωπόνο του Δήμου κ. Ηλία.
  • Το SkalaTimes ευχαριστεί το Radisson Blu και τη καφετέρια Dolce για την προσφορά των καφέδων.

Η μικρή Λουκία, με πατέρα γεωπόνο, δεν χάνει τις δεντροφυτεύσεις του SkalaTimes 😍Την ευχαριστούμε και της στέλνουμε την αγάπη μας.
Η αρχισυντάκτρια του SkalaTimes Γιώτα Δημητρίου με τους Δημοτικούς Σύμβουλους Λάρνακας ΑΚΕΛ Ανδρέα Καυκαλιά και Φρόσω Αντωνίου και τον Επικεφαλή της Δημοτικής Ομάδας Άθω Καζαντζή.
Ο Άλκης Αναστασιάδης με τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κωνσταντίνου

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!