Search
Close this search box.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη


Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27
Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην πόλη μας, με Golden Guest την Έλενα Παπαρίζου.
Σε μια συναυλία που τα είχε όλα, οι ΜΕΛΙSSES κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό, να μας
μεταφέρουν στην εξωτική “La Luna”, φροντίζοντας παράλληλα να μην αφήσουν καμία «μοναχική καρδιά» ασυγκίνητη. Μετά από ένα πρόγραμμα δυόμιση ωρών, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε το μικρόφωνο στη «Number One» ερμηνεύτρια της Ελλάδας, η οποία ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διάθεση του κόσμου με τις επιτυχίες της.
Μετά το τέλος του πρώτου τραγουδιού που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου, οι δύο ερμηνευτές
έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, που από την Τετάρτη το βράδυ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» στην Αθήνα, μετά από εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.


«Νιώθω πάρα πολύ συγκινημένη γιατί η τελευταία φορά που βρέθηκα εδωπέρα στο Παττίχειο ήταν με την αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Θα ήθελα απ’ το βάθος της καρδιάς μου, εδώ όλοι μαζί από την Κύπρο, να της στείλουμε όλη την αγάπη μας, να βρει την δύναμη γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή είναι η Μαρινέλλα. Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’ αγαπάμε και σε περιμένουμε»,
δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.


«Αυτό που έχει προσφέρει η Μαρινέλλα, ειλικρινά, όλοι αν μαζευτούμε εδώ μαζί δεν μπορούμε να το προσφέρουμε. Είναι από μόνη της μια γυναικεία επανάσταση. Σκέψου τότε που ξεκίνησε το τραγούδι η Μαρινέλλα. Σε τι εποχές ζούσε. Είναι απ’ τις πρώτες γυναίκες που φόρεσαν παντελόνι, που ήταν πιο άντρας και απ’ τους άντρες», τόνισε φανερά συγκινημένος και συγκρατημένος ο Χρήστος Μάστορας.


Συμπληρώνοντας, η Έλενα Παπαρίζου πρόσθεσε πως η Μαρινέλλα «ήταν απ’ τις πρώτες γυναίκες που σηκώθηκαν απ’ το πάλκο, που έδωσε το δικαίωμα στη γυναίκα να είναι πάνω στη σκηνή».
«Ένα χειροκρότημα για τη Μαρινέλλα που άνοιξε το δρόμο για όλους μας», κατέληξε ο Χρήστος
Μάστορας, με το κοινό της Λάρνακας να ξεσπά σε ένα ζεστό χειροκρότημα.
Και με αυτό το χειροκρότημα, η Λάρνακα έστειλε με το δικό της τρόπο μια μεγάλη αγκαλιά στη
γυναίκα-μύθο του ελληνικού τραγουδιού. Τη γυναίκα, που έχει μάθει καλύτερα από τον καθένα,
«πάντα να κοιτάει ψηλά τον ήλιο μες τα μάτια».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!