Search
Close this search box.

Συνάντηση Βύρα και Φακοντή με κατοίκους Ορόκλινης


Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, η πρώτη ανοικτή συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης με κατοίκους της περιοχής, στην παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Νεόφυτου Φακοντή, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή και γενικά το Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο Δήμαρχος καθώς και ο Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Βορόκληνης, ανέφεραν ότι στις άμεσες προτεραιότητες τους είναι να εφαρμοστεί μια ενιαία πολιτική για όλους τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις και ζήτησαν τη συνεργασία των δημοτών.

Επίσης, αναφέρθηκαν στα Έργα που προγραμματίζονται, όπως η δημιουργία Αμφιθεάτρου στο Πάρκο Ευρώπης, το Κέντρο Απασχόλησης Νέων, την ολοκλήρωση της Β΄ Φάσης του Παραλιακού Πεζόδρομου, τη δημιουργία Νέων Πάρκων, την κατασκευή του Αποχετευτικού Συστήματος, την τοποθέτηση Ηχοπετασμάτων στον αυτοκινητόδρομο, τον εξωραϊσμό της Λίμνης και τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.


Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα με σκοπό την άμεση και εποικοδομητική επικοινωνία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων με τους δημότες για άμεση συζήτηση των προβλημάτων της γειτονιάς τους που τους απασχολούν.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το 2017 με απώτερο σκοπό να δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να έρχεται σε επαφή με την Τοπική Αρχή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Εκστρατεία Καθαρισμού της παραλίας Spyros

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ SPYROS Ο Τομέας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με τα Σχολεία PASCAL Private Secondary School Lefkosia και PASCAL Private Primary School Lefkosia πραγματοποίησαν το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024, εκστρατεία καθαρισμού

error: Content is protected !!