Search
Close this search box.

4ο Street Food and Art Festival στο Παλαιχώρι


Το 4ο Street Food and Art Festival στο Παλαιχώρι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2024 σε έναν πανέμορφο φυσικό χώρο, το καταπράσινο πάρκο του χωριού. Πρόκειται για ένα γεγονός που συνδυάζει γεύσεις και πολιτισμό, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. Το καταπράσινο πάρκο στο Παλαιχώρι προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς φαγητό και τέχνη στη φύση.

Στην εκδήλωση θα βρείτε ζεστά και κρύα πιάτα, γλυκά και μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τον διάσημο σεφ Χρίστο Χριστοδούλου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία από streetfood, καθώς και δημιουργικά εδέσματα που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις.


Μαζί μας θα είναι ο Λαογραφικός Όμιλος “Η Λυγερή”ΣΕΚ Λευκωσίας-Κερύνειας, που θα προσφέρει ζωντανές παραστάσεις με χορούς και παραδοσιακά δρώμενα, προσθέτοντας μια νότα διασκέδασης.

Η γιορτή αυτή στοχεύει να αναδείξει τη σύνδεση της τέχνης με τη γαστρονομία, δημιουργώντας έναν χώρο συνάντησης για οικογένειες, φίλους και λάτρεις του street food. Συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες γεύσεις και πολιτιστικές παραστάσεις, υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

12 Οκτωβρίου 2024 από τις 3:00μμ μέχρι αργά το βράδι πάμε Παλαιχώρι. 

Διοργανωτής: Παλαιχώρι Μόρφου

Μεγάλος χορηγός: Υφυπουργείο Τουρισμού.

Χορηγός επικοινωνίας: ΡΙΚ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!