Search
Close this search box.

Η ιστορία P Diddy και οι θεωρίες συνωμοσίας


Της Γιώτας Δημητρίου

Δεν ξέρω τι με θλίβει περισσότερο οι αρρωστημένες ειδήσεις που βγαίνουν στην φόρα για σταρς που υπηρετούσαν ένα αγαπημένο μου είδος μουσικής (R&B) ή το γεγονός ότι μικρά παιδιά και έφηβοι γνωρίζουν τις άσχημες αυτές ειδήσεις με κάθε λεπτομέρεια χάρις στο TIK TOK.

Δεν θα έπρεπε να προφυλάγαμε τα παιδιά από τέτοιες ειδήσεις; Ποιος ξέρει τι σκέψεις γεννιούνται στα αθώα μυαλά τους όταν διαβάζουν όλα αυτά που μοιάζουν με σενάριο ταινίας θρίλερ.

Η ιστορία του P Diddy και λοιπών Celebrities του συναφιού του, έγινε παγκόσμιο θέμα συζήτησης στα Διεθνή ΜΜΕ, στα ΜΚΔ, στις παρέες, παντού!
Η ιστορία μοιάζει να έχει βγει από σενάριο ταινίας θρίλερ, αλλά δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που μας υπενθυμίζει πως ο άνθρωπος ενώ είναι φτιαγμένος για τα πιο όμορφα, πολλές φορές ξεπέφτει στα πιο άσχημα, τα πιο νοσηρά!

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία: πριν από κάποιες βδομάδες, ο διάσημος ράπερ Diddy (Sean Combs) συνελήφθη για μία σειρά απο σεξουαλικά εγκλήματα όπως πορνεία, σωματεμπορία, βιασμό κ.α Σε έφοδο στο σπίτι του, βρέθηκαν περίπου χίλια μπουκαλάκια με baby oil και λιπαντικό, ενώ τα περιβόητα Freak Off πάρτι που διοργάνωνε, μετά τα μεσάνυχτα, φαίνεται να ήταν ο πυρήνας για όλα τα σεξουαλικά εγκλήματα.
Δυστυχώς σε αυτά τα αρρωστημένα παιχνίδια δεν ήταν μόνος του, αλλά φαίνεται πως και άλλοι διάσημοι είναι μπλεγμένοι, όπως η Beyoncee και ο Jay Z.

Και ενώ τα ΜΚΔ έχουν πάρει φωτιά με στοιχεία, πληροφορίες αλλά (αλίμονο) και θεωρίες συνωμοσίας πολλά στοιχεία αποτελούν κομμάτι του παζλ όπως ένα βίντεο όπου η Rihanna σε ηλικία μόλις 15 ετών μιλάει για το πώς ο Jay-Z την πίεσε να υπογράψει ένα συμβόλαιο.

Ο P Diddy χώριζε τα πάρτυ του σε δύο κατηγορίες: τα αθώα “κανονικά” που λέγονταν White Parties και τα Freak Off που γίνονταν μετά τα μεσάνυχτα στην έπαυλη του και κατά την διάρκεια των οποίων διενεργούσε σεξουαλικά εγκλήματα.

Αυτή τη στιγμή ο P Diddy βρίσκεται στη φυλακή με τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα, όπως βιασμούς, εμπόριο λευκής σαρκός και σωματεμπορία, κακοποιήσεις, καθώς και χρήση ουσιών.
Επιπλέον κατηγορείται “για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στη δράση της οποίας συγκαταλέγεται η εκμετάλλευση σεξεργατριών που ανάγκαζε να συμμετέχουν στα προαναφερθέντα Freak – off Parties τις βιντεοσκοπούσε και μετά προχωρούσε σε εκβιασμό των συμμετεχόντων με ό,τι συνεπάγεται αυτό (π.χ δωροδοκία, εκβιασμούς, βιασμούς, απαγωγές, εκφοβισμό κ.α.). Ναρκωτικές ουσίες όπως κεταμίνη, έκσταση και GHB ήταν “μέσα στο πρόγραμμα” για να μπορεί να τις διαχειρίζεται”.

Η ιστορία σύλληψης του ξεκίνησε όταν πέρσι τον Νοέμβριο, η πρώην σύντροφος του P. Diddy, Cassie Ventura δήλωσε πως “μετά από χρόνια στη σιωπή και στο σκοτάδι, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου”.
Κατέθεσε αγωγή βάσει της οποίας εκείνος διοργάνωνε τα προαναφερθέντα σόου με σεξεργάτριες στα οποία την ανάγκαζε να συμμετέχει.

Μετά από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού της, όπως και η αγωγή του μοντέλου Crystal McKinney για φερόμενη σεξουαλική επίθεση πριν από 21 χρόνια.
Tελικά τo θέμα της Ventura διευθετήθηκε εξωδικαστικά, αλλά πλέον είχε ανοίξει η πόρτα της κολάσεως όπου εύκολα μπορούσε να δει κανείς (ή να ερευνήσει) τι γινόταν με τον P Diddy και τις “νοσηρές δραστηριότητες του”.

Μερικές από τις θεωρίες συνωμωσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (αυτούσιες):

Η θεωρία του Gene Deal

Ο πρώην σωματοφύλακάς του ράπερ στο podcast του The Art of Dialogue, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε πως ο Diddy έχει στην κατοχή του κασέτες που “καίνε” πολιτικούς που συμμετείχαν στα “πάρτι των οργίων” του. Κοινώς, έτσι και μιλήσει ο Diddy θα πάρει μαζί του ένα ολόκληρο “δίκτυο” διεφθαρμένων αξιωματούχων που προφανώς όσο περνά από το χέρι του, δεν πρόκειται να αφήσει όλα αυτά να δημοσιοποιηθούν. 

Το κεφάλαιο Jay-Z και Beyonce και η φερόμενη ως δολοφονία της Aaliyah

Beyoncé και Jay-Z διατηρούν στενή φιλία με τον P. Diddy, εδώ και χρόνια. Οι TikTokers είναι πεπεισμένοι ότι o Diddy είναι κάτι σαν ηγέτης σε ένα σκοτεινό club με φόντο τη μουσική βιομηχανία, το οποίο κουμάνταρε με μοχλό πίεσης το κοινό μυστικό των οργίων στα οποία λέγεται ότι εμπλέκονταν όλοι. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουν πως το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε στην Aaliyah τη ζωή της, δεν ήταν δυστύχημα, αλλά συνεργατική δολοφονία από το παρεάκι για να μπορέσει να “λάμψει” το άστρο της Beyoncé που απειλούνταν από την εκλιπούσα τραγουδίστρια. Παράλληλα, ο Diddy φέρεται να εμπλέκεται και στους θανάτους των Michael Jackson και Left Eye.

Η σύνδεση του Meek Mill με τα πάρτι του Diddy

Ο παραγωγός Rodney “Lil Rod” Jones κατέθεσε μήνυση νωρίτερα φέτος, υπονοώντας ότι ο ράπερ Meek Mill συναναστρεφόταν με ανήλικα κορίτσια και σεξεργάτριες στα διαβόητα πάρτι του Diddy. Ο Meek Mill απάντησε αρνούμενος τους ισχυρισμούς, ενώ παράλληλα προσέφερε 100.000 δολάρια για να διερευνηθεί πώς το όνομά του μπλέχτηκε στο σκάνδαλο.

Το τούνελ του Playboy Mansion

Κάποιοι χρήστες των σόσιαλ μίντια ισχυρίζονται ότι υπήρχε μυστική σήραγγα που συνέδεε την έπαυλη του Diddy στο Λος Άντζελες με την έπαυλη του Playboy. Το Reuters διέψευσε αυτή τη θεωρία, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας τους.

Ο χωρισμός των Ashton Kutcher και Mila Kunis 

Μετά τη σύλληψη του Diddy, διαδόθηκαν φήμες ότι ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis χωρίζουν λόγω των φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον Kutcher να διασκεδάζει με τον Diddy. Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι μέσω τρίτων έχει διαψεύσει τη φήμη ότι χωρίζει.

Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck και η ταραχώδης σχέση με τη JLo

Στο podcast του, Collect Calls with Suge Knight, ο κατάδικος και πρώην CEO της Death Row Records Suge Knight ισχυρίστηκε ότι η πρώην του Diddy, Jennifer Lopez, συμμετείχε σε βίντεο που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής του FBI στην έπαυλη του Diddy, τα οποία διέρρευσαν και οδήγησαν στο διαζύγιό της με τον Ben Affleck. Τόσο η Lopez όσο και οι εκπρόσωποι του Affleck χαρακτήρισαν τον ισχυρισμό αυτό αβάσιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JLo όχι μόνο διατηρούσε σχέση με τον P. Diddy όταν ακόμα λεγόταν Puff (1999-2001), αλλά “δένεται” μαζί του με μία ιστορία που “λέρωσε” το ποινικό τους μητρώο. Για την ακρίβεια, στις 27 Δεκεμβρίου του 1999, ενεπλάκησαν σε πυροβολισμούς στην Times Square και συνελήφθησαν για κατοχή όπλου και κλοπή. Οι κατηγορίες εναντίον της Lopez αποσύρθηκαν μέσα σε μία ώρα, ενώ ο Diddy αθωώθηκε σε δίκη τον Μάρτιο του 2001. 

Οι ισχυρισμοί του Suge Knight κατά των Clive Davis και Russell Simmons

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Suge Knight ισχυρίστηκε ότι οι παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας Clive Davis, Russell Simmons και Andre Harrell χρησιμοποίησαν ναρκωτικά και αλκοόλ για να “εκθέσουν” τον “ανδρισμό” του Diddy. Ο εκπρόσωπος του Davis έχει έκτοτε αρνηθεί τους ισχυρισμούς αυτούς ως εντελώς κατασκευασμένους.

 θάνατος της Kim Porter

Ένα βιβλίο με τίτλο Kim’s Lost Words: A Journey for Justice from the Other Side του Jamal T. Millwood φέρεται να περιλαμβάνει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της εκλιπούσας πρώην συντρόφου του Diddy, Kim Porter. Το βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις 10 ημέρες πριν από τη σύλληψη του Combs, έχει γίνει μπεστ σέλερ, και αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον κακοποιητικό του χαρακτήρα. Εντούτοις, ο δικηγόρος του Diddy και στενοί φίλοι της Porter το έχουν απορρίψει ως απάτη.

Διαγραφή του X (Twitter) του Usher

Λίγο μετά τη σύλληψη του Diddy, ο λογαριασμός X (πρώην Twitter) του Usher σβήστηκε μυστηριωδώς, οδηγώντας σε εικασίες σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. Ο Usher εξήγησε αργότερα ότι ο λογαριασμός του είχε χακαριστεί, απορρίπτοντας τις φήμες.

Το δήθεν τραγούδι του Justin Bieber

Τον περασμένο  Απρίλιο κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που μοιάζει να ερμηνεύει ο Justin Bieber, με στίχους που αναφέρονται σε ένα “πάρτι του Diddy”, κατά το οποίο ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι “έχασε” τον εαυτό του. Αν και το CBS News επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, η χρονική στιγμή που έγινε viral -λίγο μετά τη σύλληψη του Diddy δηλαδή- ήταν αναμενόμενο να τροφοδοτήσει τις προαναφερθείσες φήμες περί κακοποίησής του όταν ακόμη ήταν ανήλικος. 

Και ακόμη 47 θεωρίες συνωμωσίας για όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν:

Καλό είναι να θυμόμαστε όταν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις πως υπάρχει μια τάση στον κόσμο να προωθούνται οι άσχημες και νοσηρές ειδήσεις μέσω των ΜΜΕ και ΜΚΔ. Αλλά η αλήθεια είναι πως για κάθε 5 αρρωστημένους εκεί έξω, υπάρχουν 10 φωτεινοί άνθρωποι.
Μακάρι μια μέρα να μάθουμε όλοι να προβάλλουμε και να διαβάζουμε μόνο για τους φωτεινούς ανθρώπους και τους άλλους να τους βάζουμε στο περιθώριο της αφάνειας, της περιφρόνησης και της κατάστασης που τους αρμόζει. (Χωρίς βεβαίως να κλείνουμε τα μάτια στα εγκλήματα ή νοσηρές τους πράξεις).

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!