Search
Close this search box.

Γιάννα Νικολάου Πρόεδρος Σχολικής Εφορείας Λάρνακας Λιβαδιών Ορόκλινης: Ξεκίνησαν εδώ και βδομάδες οι διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος στο Δημοτικό Καλογερά στη Λάρνακα


Της Γιώτας Δημητρίου

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του skalatimes, για το Δημοτικό Σχολείο Καλογερά, κύκλο Β, η πρόεδρος της σχολικής εφορίας Λάρνακας Λιβαδιών Ορόκλινης, κ. Γιάννα Νικολάου, ξεκαθαρίζει πως το πρόβλημα έχει μπει σε μια τροχιά και ξεκίνησαν εδώ και λίγες εβδομάδες οι διαδικασίες για επίλυση.

Πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος κ. Νικολάου δήλωσε στο SkalaTimes: «Όσον αφορά το Δημοτικό Σχολείο Καλογερά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα σαθρά τα οποία έχουν αφαιρεθεί από τη Σχολική Εφορεία είναι ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο απαιτείται να υπάρχει, πριν τις απαραίτητες επιδιορθώσεις.
Για το Δημοτικό Σχολείο Καλογερά έχει εγκριθεί πρόσφατα κονδύλι από το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας. Πριν από περίπου 3 βδομάδες επισκέφτηκα το σχολείο με την Σχολική του Έφορο και Λειτουργό των Τεχνικών Υπηρεσιών, κατά την επίσκεψη καταγράφηκε η κατάσταση και στη συνέχεια έγινε το ανάλογο αίτημα προς το ΥΠΑΝ και δόθηκε άμεσα η έγκριση. Τώρα οι διαδικασίες βρίσκονται στο στάδιο της ετοιμασίας των σχεδίων και προδιαγραφών, για προκήρυξη διαγωνισμού ανακαίνισης των χώρων υγιεινής και συντήρησης του σχολείου.
Όσον αφορά τη μυρωδιά που υπάρχει στο χώρο, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, προγραμματίστηκε αυτή την εβδομάδα συνάντηση για να επιλυθεί το θέμα».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

«Να τους πάρετε σπίτι σας!»

SkalaTimes Team Το πιο κάτω είναι ένα παλαιότερο άρθρο της “Αυγής” αλλά ως γνωστό, οι τακτικές της ακροδεξίας δεν αλλάζουν, συνεχίζουν και σήμερα στο ίδιο

error: Content is protected !!