Search
Close this search box.

Χρόνια πολλά στη Χριστίνα μας!


Κείμενο: SkalaTimes
Φωτογράφιση: Katy Spiller
Φόρεμα: amirami_boutique 

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και πρώην βοηθός αρχισυντάκτρια του SkalaTimes, Χριστίνα Δημητρίου.

Το κορίτσι που περπάτησε στις πασαρέλλες με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως είναι Naomi Campbell, Claudia Schiffer και άλλες, που εργάστηκε για χρόνια στην τηλεόραση ως παραγωγός και παρουσιάστρια, με πετυχημένες εκπομπές, αλλά και στην έντυπη δημοσιογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά, τα τελευταία χρόνια, μετά από πανεπιστημιακές σπουδές στο χώρο των ακινήτων, εργάζεται ως Διευθύντρια στην οικογενειακή τους κτηματομεσιτική εταιρεία Euroestate S.D Agency.

Με δύο φωτογραφίες και μια ανάρτηση η Χριστίνα έστειλε το δικό της μήνυμα αυτή την ξεχωριστή μέρα και τόνισε: «Αισθάνομαι πως ο αληθινός χρόνος, βρίσκεται στο ρολόι της ψυχής μας».


Αυτούσια η ανάρτηση της:

«Σήμερα ακόμα ένα χρόνο σοφότερη και πλουσιότερη στην καρδιά, μετρώντας εμπειρίες και στιγμές, που φτάνουν για μια πολύ γεμάτη Ζωή! Αισθάνομαι πως ο αληθινός χρόνος, βρίσκεται στο ρολόι της ψυχής μας! Χρόνια που έχω ζήσει, μάθει, νιώσει, χτίσει, δημιουργήσει, διαμορφώσει, αυτό που είμαι και αυτό που ζω σήμερα! Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί και τα έχω χρωματίσει με τα δικά μου χρώματα, αλλά και τις δικές μου επιλογές! Νιώθω πραγματικά ευγνώμων, ευλογημένη, πλήρης, χαρούμενη, ευτυχισμένη και κυρίως πιο δυνατή από ποτέ, ώστε να συνεχίσω. Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια να ξοδέψω σε κάτι λιγότερο. Είμαι πολύ τυχερή για την αγάπη σας, από την οικογένεια, τους φίλους, τους ανθρώπους μου, τους συνεργάτες μου, που είστε κομμάτι της ζωής μου! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω σε όλους τις ευχές σας, με πολλή αγάπη».

Το SkalaTimes της εύχεται ολόψυχα κάθε ευτυχία, γιατί πραγματικά το αξίζει! 
Χρόνια πολλά Χριστίνα μας, φωτεινά σαν κι εσένα!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!