Search
Close this search box.

Αννίτα Δημητρίου: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες περί χωρισμού

Η Αννίτα Δημητρίου κάνει ποδαρικό στην εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» στον Alpha Κύπρου. Στην εκπομπή που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:45, η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού μεταξύ άλλων απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Ανδρέα Κυπριανού…

Στην εκπομπή που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:45, η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού μεταξύ άλλων απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Ανδρέα Κυπριανού. 

Συγκεκριμένα στο trailer της εκπομπής που έχει ήδη κυκλοφορήσει λέει: «Και μου λέει και ο Ανδρέας χαριτολογώντας στο σπίτι, πάλι χωρίσαμε. Θα πρέπει την οικογένεια του άλλου να την αφήνουμε εκτός». Έτσι, με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως διαψεύδει τις φήμες για το τέλος του γάμου της. 

Έπειτα, η Αννίτα Δημητρίου απαντά για τον χαρακτηρισμό «Barbie» και το χρώμα των μαλλιών της: «Αντιλαμβάνομαι ότι ενοχλεί πολλούς το χρώμα των μαλλιών μου, αλλά τι να κάνω; Αυτό θεωρώ ότι μου ταιριάζει, αυτό με εκπροσωπεί». 

Πηγή: like.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!