Search
Close this search box.

Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας 2015 – 2016

download (1)

Το Ανοικτό Σχολειό Δήμου Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του για τη σχολική χρονιά 2015 -2016, του οποίου τα  μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 26 Οκτωβρίου 2015.

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, διανύει φέτος την 6η χρονιά λειτουργίας του και προσφέρει  ποικίλες δραστηριότητες ποιότητας, τόσο για  παιδιά και εφήβους, όσο και για ενήλικες. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό θεσμό, ο οποίος υπηρετεί τη διά βίου μάθηση και την ενεργή συμμετοχή των δημοτών στα κοινά, με απώτερο στόχο τη δημιουργική απασχόληση κατά τις ελεύθερες ώρες, την επιμόρφωση παιδιών και ενηλίκων, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της κοινωνίας των πολιτών. 

Οι δημότες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας αγκαλιάζουν πάντα με θέρμη το θεσμό αυτό και το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό, χρόνο με το χρόνο, δημιουργούνται περισσότερες ομάδες.

Κατά τη φετινή  χρονιά, το Πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας έχει εμπλουτιστεί με καινούργιες και πρωτοποριακές δραστηριότητες.

Περίπου 50 διαφορετικές δραστηριότητες προσφέρονται και αναμένεται να δημιουργηθούν γύρω στις 110 ομάδες.

Προσφέρονται δραστηριότητες όπως Ζωγραφική, Zumba, Ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, Κυπριακή παραδοσιακή χειροτεχνία, τα βότανα στη ζωή μας, διάφορες γλώσσα, Αεροβική Γυμναστική Beach Tennis, Θέατρο, Pilates, Δημιουργίες με Ζάχαρη κ.α.). Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και ολοκληρώνονται στις 12 Οκτωβρίου 2015.

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους συμβάλλουν στην εδραίωση και επιτυχία του θεσμού του Ανοικτού Σχολείου στη Λάρνακα, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τους αρμόδιους Λειτουργούς του, τη Σχολική Εφορία Λάρνακας, τις Διευθύνσεις των σχολείων που φιλοξενούν τα μαθήματα του Ανοικτού Σχολείου, το Δήμο Λάρνακας και τη  Διοικούσα Επιτροπή του Ανοικτού Σχολείου. Ιδιαίτερες  ευχαριστίες σε όλους τους δημότες που αγκάλιασαν το θεσμό αυτό. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη κ. Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα: 24816560, 99817979, και  στο website του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας,  www.asdlarnakas.com

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας φιλοξενεί το Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας Δελτίο Τύπου ΔιεθνέςΠρωτάθλημα Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε συνεργασία με την Tennis

error: Content is protected !!