Search
Close this search box.

Η Celine Dion για μία συναυλία στη Κύπρο!

Η Celine Dion θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Courage», χάρις στην Moonlight Show Productions της Helen Katsamba, που θα την φέρει στο νησί μας.

Η παγκόσμια περιοδεία «Courage», που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ευρωπαϊκές πόλεις όπως οι Πράγα, Βουδαπέστη, Μονακό, Παρίσι, Βερολίνο, Στοκχόλμη, Λονδίνο αλλά και Λευκωσία.

Η Celine Dion κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον προσεχή της δίσκο με τίτλο Courage, τα «Imperfections», «Lying Down» και «Courage».

Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια αυτά, μεταξύ πολλών άλλων κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της. Όσοι έχουν βρεθεί σε συναυλία της (Las Vegas και αλλού) μιλούν για εμπειρία ζωής, αφού δεν είναι μόνο η καταπληκτική φωνή της που μαγνητίζει τον κόσμο και τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια της, αλλά και το show που προσφέρει η Celine επί σκηνής.

Αυτή λοιπόν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, θα βρεθεί στη Κύπρο για μία μόνο συναυλία στις 2 Αυγούστου 2020, στο Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. μέσω της ιστοσελίδας www.soldoutticketbox.com.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

error: Content is protected !!