Search
Close this search box.

Δράση, προσφορά, αλλά και Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί για την Ορόκλινη

SkalaTimes

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης διοργάνωσε εκδρομή για 165 συνταξιούχους.
Κύπριοι και Βρετανοί κάτοικοι της Ορόκλινης απόλαυσαν την εκδρομή που τους πρόσφερε το κοινοτικό συμβούλιο και η οποία συμπεριλάμβανε: Καφέ σε εστιατόριο στον Αστρομερίτη, επίσκεψη στο Θρονί, προσκύνημα και μεσημεριανό στην Ιερά Μονή του Κύκκου, προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα.

Οι εγγραφές για την εκδρομή έγιναν μόνο επί τόπου, στα γραφεία του Νέου Κοινοτικού Συμβουλίου και δικαίωμα εγγραφής είχαν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι Βορόκληνης.

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης πραγματοποίησε και αιμοδοσία όπου κατάφερε να μαζέψει 65 φιάλες αίμα. H Ενοριακή Πρόνοια Ορόκλινης
διοργάνωσε  την 29η αιμοδοσία της την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 στις 6.30 – 8.30μ.μ.
στο προαύλιο της εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.Η αιμοδοσία αφιερώθηκε  στα παιδιά και τους νέους της κοινότητας που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.
Επιπλέον έγινε τρισάγιο στη μνήμη τους.

Και επειδή τα πολιτιστικά παραμένουν ψηλά στην ατζέντα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, στις 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας,  η «Ομαδική Έκθεση Μιχάλη Κυρλιτσιάς». Τα εγκαίνια της Έκθεσης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΛΙΤΣΙΑΣ”  θα γίνουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην Κάτω Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Μεγάρου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Η Έκθεση τελεί κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 8:00 μέχρι τις 14:30

Στις 23 Οκτωβρίου ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος Στολισμός για το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης και ήδη έχουμε δει το παραλιακό μέτωπο (δρόμο Λάρνακας-Δεκέλιας) να φοράει τα γιορτινά του.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!