Search
Close this search box.

H Oρόκλινη γιορτάζει με πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα!

Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα έχει ετοιμάσει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης, το οποίο ξεκίνησε από την 1η Δεκεμβρίου. Θέατρο, μουσικές, Χριστουγεννιάτικα Πανηγύρια και πολλά άλλα, στην όμορφη παραθαλάσσια Ορόκλινη.

SkalaTimes 

ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ – «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ»
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, 11:30 – 16:00 στο χώρο δίπλα από Ανθοπωλείο ΛΕΝΙΑΣ. Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα με χορούς & τραγούδια από χορευτικά & μουσικά σύνολα. Δωρεάν παιδικά παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Face painting & Hair tattoo. ΔΩΡΕΑΝ pop corn & κάστανα. Σουβλάκι ή καλαμάρι €5 η μερίδα από 12:00 – 14:00.
Διοργανωτής: Χορευτικό Συγκρότημα «ΔΙΓΕΝΗΣ» Βορόκληνης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης,  Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο από την Αγγλική Κοινοτική Χορωδία Βορόκληνης. Τιμή Εισόδου: €5. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, το LITHOS BAR AND GRILL σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι  στην Παλιά Γειτονιά Βορόκληνης. Ώρα Έναρξης: 17:00 – 22:00. Ψώνια για τους μεγάλους, και δωρεάν ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά. Face Painting, φωτογράφιση με τον Άγιος Βασίλη, ξυλοπόδαρος. Ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, θα προσφέρει ζεστά κάστανα, ζεστό κρασί, ζιβανία και διάφορα  άλλα κυπριακά εδέσματα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, 11:00 – 15:00 στον προαύλιο χώρο του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Βορόκληνης. Πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα με χορούς & τραγούδια από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου.  Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, καφές, τσάι, κρασί, πίτσα, Hot Dog. Ο Άγιος Βασίλης θα είναι παρών με πολλές εκπλήξεις.
Διοργανωτής: Δημόσιο Νηπιαγωγείο Βορόκληνης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 πμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βορόκληνης, Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Κόσμος χωρίς τα Χριστούγεννα θα ήταν πολύ Βαρετός» σε σκηνοθεσία της Χρυστάλλας Καλλένου. Τιμή Εισόδου €5.
Διοργανωτής: Σύνδεσμος Γονέων  Δημοτικού Σχολείου Βορόκληνης.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ/ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης  – Δωρεάν Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ΡΟΔΟΥ ΤΖΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΕΡΚΙΝ» με τη Θεατρική Ομάδα «ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» .
Αμέσως μετά, παιχνίδια, χειροτεχνίες και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Θα προφερθούν στα παιδιά γλυκά, ζεστά κάστανα και ζεστή σιταροπούλα. Δεν θα λείψει και ο Άγιος Βασίλης , που θα μας επισκεφθεί και  θα προσφέρει δωράκια σε όλα τα παιδιά.
Διοργανωτής: Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!