Search
Close this search box.

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για την Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση της πόλης

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο με την Κάθοδο του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.00 μ.μ.

Διαδρομή: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνας, Γλάδστωνος.

Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία οι οδοί  Έρμου, Τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως από τη συμβολή με την Πλατεία Αχιλλέα Θεοδούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιού Ζαννέτου, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οι πάροδοι που οδηγούν στις εν λόγω οδούς.

Η αποκοπή θα γίνει από τις 12.00 μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας και τονίζεται ότι η στάθμευση, στις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 16 Δεκεμβρίου 2019

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στυλιάνα Μούσιτς: Τα παιδιά μέσα από το χορό Hip Hop, αλλά και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και φυσικά βοηθά στη ψυχολογία τους

Στυλιάνα εσύ που σπούδασες και τι;  Έχω σπουδάσει στο London Studio Centre στο Λονδίνο (τριετής φοίτηση) και κατέχω πτυχίο BA Hons in Theatre Dance (Jazz).

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

error: Content is protected !!