Search
Close this search box.

Η απουσία της Μέγκαν και του Χάρι από τα βασιλικά εορταστικά γεγονότα και η παλιά φωτογραφία της Μέγκαν…

Όπως έγινε γνωστό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, φέτος δεν θα βρεθούν στο Sardingham, για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη λοιπή βασιλική οικογένεια. 

Άλλη μία απουσία θα σημειώσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από τα τυπικά οικογενειακά τεκταινόμενα του παλατιού, κάνοντας πολλούς να ψιθυρίζουν πως η κατάσταση μεταξύ του πριγκιπικού ζευγαριού και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας ολοένα και επιδεινώνεται.

Όπως έγινε γνωστό, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν γνωστό ότι θα απουσιάζουν και από τα δύο χριστουγεννιάτικα πάρτι που παραδοσιακά οργανώνει κάθε χρόνο η Βασίλισσα και πρόκειται να διοργανωθούν αυτή την εβδομάδα.

 Όπως αναφέρει η Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρεθούν σε κανένα από τα δύο βασιλικά εορταστικά γεγονότα, απουσία για την οποία έχει ήδη ειδοποιηθεί η Βασίλισσα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την κατανόησή της για την απόφαση αυτή.

«Όπως έδειξε το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες, παίρνουν λίγο χρόνο μαζί σαν οικογένεια», όπως αναφέρεται στην Daily Mail. «Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα».

Και σαν να μην έφτανε αυτό για το παλάτι, το  γύρο του Διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία της Meghan Markle, που τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του 1997, όταν η 16χρονη τότε μαθήτρια Meghan, είχε πάει στον σχολικό χριστουγεννιάτικο χορό του λυκείου της, με το τότε αγόρι της!

Στη φωτογραφία η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ ήταν τότε μόλις 16 ετών. Μπορεί η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι να έχει διαγράψει τους προσωπικούς της λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, όπως προστάζει το πρωτόκολλο του παλατιού, όμως φωτογραφίες από το παρελθόν της συνεχώς αναδύονται. Η κυκλοφορία τέτοιων φωτογραφιών είναι αναπόφευκτη κυρίως στον κόσμο των celebrities αλλά ακόμη και για τη βασιλική οικογένεια.

Στην throwback φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, βλέπουμε την Μέγκαν Μαρκλ μικρή, να ποζάρει με το πρώτο της αγόρι, Luis Segura.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε χριστουγεννιάτικο χορό του Λυκείου το 1997. Με χτένισμα της δεκαετίας του’90 και choker στο λαιμό, η 16χρονη τότε, Μέγκαν δεν είχε ιδέα για τα βασιλικά χρόνια που θα ακολουθούσαν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

error: Content is protected !!