Search
Close this search box.

Δημιουργία Χορωδίας Περβολιών

Tην πρώτη της εμφάνιση έκανε η Χορωδία του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών την περασμένη βδομάδα με Μαέστρο τον Μιχάλη Παγώνη.

Τα Περβόλια επενδύουν ακόμη μια φορά στον Πολιτισμό και αυτή τη φορά στην τέχνη της μουσικής. «Η δημιουργία χορωδίας ήταν μέσα στα σχέδια μας εδώ και καιρό, η χορωδία μιας κοινότητας έχει πολλά οφέλη όχι μόνο για τους ακροατές που απολαμβάνουν τις μουσικές, αλλά και για τα άτομα που δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτή», δήλωσαν στο SkalaTimes μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών.

Συγχαρητήρια στο Πρόεδρο, Γραμματέα και Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών για τη δημιουργία χορωδίας Περβολιών και για την επένδυση τους ακόμη μια φορά στον πολιτισμό. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα ψυχολογικά και σωματικά οφέλη του χορωδιακού τραγουδιού είναι πολλά ( https://www.skalatimes.com/2019/12/23/%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bf%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%bf%cf%81/ )

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πρώτη της παρθενική εμφάνιση η χορωδία εμφανίστηκε στην εκδήλωση όπου καλεσμένη για να τραγουδήσει ήταν η μοναδική Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία έχει ταυτίσει το όνομα της με την καλή παραδοσιακή μουσική.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!