Search
Close this search box.

Το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου υποδέχεται τη νέα χρονιά με δύο σεμινάρια

To Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου υποδέχεται τη νέα χρονιά με Σεμινάριο κιθάρας και Σεμινάριο πιάνου. To Σεμινάριο πιάνου θα κάνει ο Βασίλης Μπουτόπουλος, ενώ το Σεμινάριο κιθάρας ο Πάνος Μπουτόπουλος, οι γνωστοί καθηγητές της Μουσικής Σχολής Σείριος, στην Ελλάδα.
Στις 30 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα δύο σεμινάρια στο χώρο του Ωδείου Γερολέμου στη Λάρνακα.
Για εγγραφές ή περισσότερες πληροφορίες: 24 652964

——————————————-

Tο “ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ” ιδρύθηκε το 1993. Είναι μια σύγχρονη εκπαιδευτική μουσική σχολή η οποία μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων και με γνώμονα το σεβασμό απέναντι στην ανάπτυξη της επαγγελματικής οντότητας του μουσικού, διασφαλίζει την παροχή εκπαίδευσης κάτω από ψηλές προδιαγραφές και με εξαίρετους επαγγελματίες καθηγητές.
Το Ωδείο Γερολέμου βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με κλιματισμό, αίθουσα αναμονής, γραμματεια, έξι (6) αίθουσες διδασκαλίας και μία μικρή αίθουσα συναυλιών. Η εκπαίδευση ξεκινά από την προσχολική ηλικία και ολοκληρώνεται με την απόκτηση πτυχίου και διπλώματος. Επίσης γίνονται επίσης μαθήματα για ενήλικες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

error: Content is protected !!