Search
Close this search box.

Μαρία Παπαγιάννη: “Και είδα πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν δεν μπορείς να ονειρευτείς”

«Πέρασαν 26 χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε. Από τότε, δηλαδή, που με πρόσεξες εσύ, γιατί εγώ σε είχα στο μυαλό μου πολλά χρόνια. Όταν από μαθήτρια ακόμα ανακάλυπτα τα πολιτικά. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, νεαρή δημοσιογράφος εγώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ, έγινες εμμονή. Ήθελα να είμαι μαζί σου. Θέλει πολλές ζωές η ευτυχία και εμείς το καταφέραμε. Και εγώ έτρεμα μην κουραστείς και εσύ γελούσες. Και έλεγες πως κανένας δεν μπορεί να σε νικήσει, γιατί τα είχες ήδη όλα. Τη μουσική σου, την αγάπη, τους φίλους, τα παιδιά έξω από το σπίτι μας. Και εγώ να μη σε χορταίνω ποτέ. Η αγάπη του κόσμου σου έδινε φως. Και ύστερα ήρθε το κακό και μας έστησες στον τοίχο, αλλά εμείς ονειρευόμασταν ακόμα ταξίδια. Μη φοβάσαι. Αν δεν σου μάθω τέλεια ισπανικά δεν φέυγω. Αλλά ύστερα, που το κακό θέριεψε εγώ φοβήθηκα πιο πολύ, αλλά εσύ πάλι με ηρέμησες: “θα είμαστε μαζί, θα δεις”. Και είδα πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν δεν μπορείς να ονειρευτείς”».

Μαρία Παπαγιάννη για το σύζυγο της Θάνο Μικρούτσικο

——————————-

Ο Θάνος Μικρούτσικος (Πάτρα 13 Απριλίου 1947 – Αθήνα 28 Δεκεμβρίου 2019) έκανε τρεις γάμους:
O πρώτος του γάμος ήταν με την κατά δύο χρόνια μικρότερη του και φοιτήτρια της Νομικής τότε, Κοραλία Σωτηριάδου. Ο γάμος τους δεν διήρκησε πολύ.
Ο δεύτερος του γάμος έγινε με την ηθοποιό Ειρήνη Ιγγλέση που γνώρισε στην παράσταση Φουέντε Οβεχούνε. Είχε επιμεληθεί τη μουσική της. Μαζί απέκτησαν την Σεσίλ και την  Κωνσταντίνα με δύο χρόνια διαφορά.
Ο τρίτος του γάμος ήταν με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Μαρία Παπαγιάννη το 1996. Μαζί απέκτησαν την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!