Search
Close this search box.

Κόψιμο βασιλόπιττας Χορωδίας Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών


Κάθε χρόνο το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών πραγματοποιεί το κόψιμο Βασιλόπιττας για το καλό του νέου έτους. Μόνο που φέτος πραγματοποιήθηκε και το πρώτο κόψιμο της βασιλόπιττας της νεοσύστατης χορωδίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, το κόψιμο της Βασιλόπιττας έκανε ο Προεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών κ. Κώστας Τίγγης.

Η χορωδία του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της παρουσίαση σε εκδήλωση του Κ.Σ Περβολιών, μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ για το 2020 μας επιφυλάσσει πολλές όμορφες μουσικές εκπλήξεις και παρουσιάσεις.

Ικανοποιημένο το Κ.Σ Περβολιών από τα έργα και εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν μέσα στο 2019 έχει ήδη ετοιμαστεί για ένα γεμάτο από εκδηλώσεις και δράσεις 2020, πάντα με γνώμονα το καλό της κοινότητας των Περβολιών και των κατοίκων της.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!