Search
Close this search box.

Live Latin Cuban Night στο Stories στη Λάρνακα

Έτσι όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, από τη μέρα «γέννησης» του, το πανέμορφο STORIES στη Λαϊκή Γειτονιά, στη καρδιά της Λάρνακας, συνεχίζει να δίνει ρυθμό, χρώμα και ζωή στις νύχτες μας, με μοναδικές βραδιές.
Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως το STORIES είναι μόνο για τα μουσικά μας βράδια, είναι και για τα ήσυχα μας βράδια, αλλά και τα υπέροχα απογεύματα με καφέ.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στις 9.30 το βράδυ, το STORIES φέρνει στη Λάρνακα την Λατινική Αμερική και τις μοναδικές μουσικές της Κούβας. Ζωντανή μουσική με τους Marjorie Montero και Salvador Rodriguez.
Για κρατήσεις: 24400307

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

Λύκειο Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος: Διάλεξη για Ενεργειακά ποτά – Συμπληρώματα – Δίαιτα

Λύκειο Αραδίππου Στα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, #beactive , πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου μας, διάλεξη από την Κλινική Διαιτολόγο κα. Μαρία Καντηλάφτη Σεργίου.

error: Content is protected !!