Search
Close this search box.

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΑΜΒO: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με ένα δελτίο τύπου η Σχολή Χορού MAMBO στη Λάρνακα (βλέπε παραστάσεις Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου) της  γνωστής χορογράφου Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίτα, ανακοινώνει πως για όλο το μήνα Απρίλιο θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ σε όλο τον κόσμο!

Αυτή η απόφαση αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει τις τελευταίες μέρες.

Ιδανική πρόταση για να περνούν ευχάριστα το χρόνο τα παιδιά και οι έφηβοι στο σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ξεκινάμε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!
Εναρκτήρια Ενημέρωση Πρωτοποριακού Προγράμματος-Συντονιστείτε για να ενημερωθείτε.
Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την καλή φυσική κατάσταση των παιδιών και όχι μόνο, έχουμε προχωρήσει στις εξής ενέργειες:
Θα πραγματοποιούμε μέσω Διαδικτύου ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και με συγκεκριμένο ωράριο για τις ηλικίες:
8-12 ετών 🎶 4:00-5:00 το απόγευμα!
13-18 ετών 🎶 5:00-6:00 το απόγευμα!
Θα υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα,την οποία θα αναρτήσουμε και θα μπορείτε να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ,για να εγγραφείτε με σειρά προτεραιότητας για να παρακολουθήσετε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020-ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020!

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα ενισχυθεί με τις εξής νέες δυνατότητες και με επέκταση των ωραρίων, από Δευτέρα 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προσφέροντας:

🔻ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4-7 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΓΟΝΕΑ!

🔻ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ!

🔻ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!

Τα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας από Δευτέρα 30/3-3/4 ημέρα Παρασκευή,θα αφορούν μόνο τους μαθητές της σχολής μας και από Δευτέρα 6 Απριλίου 2020,θα είμαστε στη διάθεση όλων των παιδιών της ΚΥΠΡΟΥ που θα ήθελαν να γυμναστούν ΔΩΡΕΑΝ από το σπίτι τους,μαζί μας!

Παραμένουμε πάντα δίπλα σας,μάχημοι, αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις με αισιοδοξία,χιούμορ και πρωτίστως με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Γιατί η καλή ομάδα είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ❤️

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!