Search
Close this search box.

Παράδοση πακέτων στη Λάρνακα από σπίτι σε σπίτι, χωρίς γάντια χωρίς μάσκα

Αγανακτισμένη αναγνώστρια του SkalaTimes επικοινώνησε μαζί μας πριν λίγο για να μας αναφέρει πως γνωστή εταιρεία παράδοσης πακέτων έφτασε σπίτι της, για να της παραδώσει πακέτο, χωρίς o υπάλληλος να φοράει μάσκα ή γάντια.
Όταν η κοπέλα τον ρώτησε γιατί δεν φοράει γάντια και μάσκα για προστασία από την πανδημία, της απάντησε «ούτε λέπρα έχω, ούτε άρρωστος είμαι».
Αυτός ο «κύριος» γυρίζει τα σπίτια της Λάρνακας και παραδίδει από σπίτι σε σπίτι πακέτα!
“Εμείς είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας και όταν του ανοίξαμε τη πόρτα φορούσαμε και μάσκα και γάντια. Αυτός γυρίζει τα σπίτια της πόλης μας και δεν φοράει καμία προστασία, γιατί όπως μας είπε δεν είναι άρρωστος. Αν είναι δυνατόν! Γίνεται τόσος λόγος για τον κορωνοίο, ότι μπορεί να μην δείξει συμπτώματα ο ασθενής, ότι μεταδίδεται εύκολα κτλ και όμως κάποιοι ρισκάρουν τις ζωές τους και τις ζωές των άλλων”, μας είπε η αναγνώστρια του SkalaTimes.

Η κοπέλα επικοινώνησε με την εταιρεία για να καταγγείλει το γεγονός, αλλά η τηλεφωνήτρια αρκέστηκε στο να της πει «θα το δούμε». Ούτε ρώτησαν διεύθυνση ή άλλα στοιχεία για να φανεί ότι όντος «θα το δουν».

Επειδή ένας ανεύθυνος ντελιβεράς μπορεί να είναι η αιτία για εξάπλωση του θανατηφόρου ιού, το SkalaTimes επικοινώνησε με την αστυνομία Ορόκλινης και ανέφερε το γεγονός. Επίσης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, όπου αναφέραμε και το όνομα της εν λόγω εταιρείας.

Η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα κάποιων, την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, μπορεί να στοιχίσουν ανάμεσα σε άλλα (παράταση καραντίνας) ζωές!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!