Search
Close this search box.

Η Global Academy of Coaching διοργανώνει ένα Masterclass-αφιέρωμα στο life coaching!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching διοργανώνεται από τον ICF (Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching) κάθε χρόνο ως ο ετήσιος εορτασμός της δύναμης και της επίδρασης που έχουν τα εργαλεία του life coaching στις ζωές των ανθρώπων. Εφέτος, από τις 4-10 Μαΐου 2020, τα μέλη του ICF από όλον τον κόσμο διοργανώνουν εκδηλώσεις για να κοινοποιήσουν στο ευρύ κοινό τη δραστική δύναμη και τα μεγάλα οφέλη που έχει το life coaching σε όποια πρόκληση, μικρή ή μεγάλη, κι αν αντιμετωπίζουν στη ζωή τους. Με αυτό το σκεπτικό η Global Academy of Coaching στην Ελλάδα, με διεθνή πιστοποίηση από τον ICF, διοργανώνει εντελώς δωρεάν στις 15 Mαΐου online το Masterclass «Πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου μέσα από το Life Coaching; Η διαδρομή από τον πόνο στην Ευτυχία και την Επιτυχία!».

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ICF), από την οποία έχει πιστοποίηση η Global Academy of Coaching, αριθμεί σήμερα περί τα 25.000 coaches-μέλη σε 125 χώρες, σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία κι Αυστραλία. Είναι ο μόνος παγκοσμίως αναγνωρισμένος οργανισμός για το επαγγελματικό coaching, την πιστοποίηση και τη διαπίστευση.

Το Masteclass «Πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου μέσα από το Life Coaching; Η διαδρομή από τον πόνο στην Ευτυχία και την Επιτυχία!» είναι ένα διαδραστικό αφιέρωμα στη δύναμη του life coaching, με πρωταγωνιστές αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων που το έζησαν είτε ως πελάτες είτε ως εκπαιδευόμενοι coaches. Με αυτές τις πραγματικές καταθέσεις εμπειριών, βασικός στόχος του Masterclass είναι να αναδειχθεί η θετική επίδραση του life coaching, κάτι που το καθιστά παγκοσμίως στις μέρες μας το νο1 εργαλείο αυτοανάπτυξης.

Από την παρακολούθηση του Masterclass κυρίως θα ωφεληθούν όσοι έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να τους δουν να πραγματοποιούνται άμεσα, διαμορφώνοντας διαφορετικά το επίπεδο της ζωής τους και επιφέροντας καθοριστικές αλλαγές. Nα σημειωθεί εδόσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα τρία best-sellers «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα», με συγγραφείς τους βραβευμένους Τζιλ Δούκα και Νικόλα Ουρανό. Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν pro bono μια προσωπική συνεδρία life coaching με κάποιον από τους διακεκριμένους life coaches της Global Academy of Coaching, ώστε να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη.

Σύμφωνα με τις αρχές του ICF το coaching είναι η διαδικασία ανάπτυξης, μέσα από την οποία ο πελάτης ή coachee, όπως λέγεται, αποκτά πρόσβαση στη γνώση που θα υποστηρίξει ουσιαστικά και αποτελεσματικά την επίτευξη των επαγγελματικών ή προσωπικών στόχων του και την επικοινωνία του με τον ανώτερο εαυτό του.

Το coaching έχει βασική αρχή πως όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας. Δεν τέμνεται με την ψυχοθεραπεία, στο επίπεδο της επούλωσης των ψυχικών τραυμάτων, αλλά επικεντρώνεται στο δυνάμωμα του ανώτερου εαυτού και τον απεγκλωβισμό του από το φόβο. Ο coach είναι ο άνθρωπος που έχει τη διαπιστευμένη γνώση, εμπειρία και τα κατάλληλα μεθοδολογικά εργαλεία να δώσει αυτή την ώθηση στον πελάτη του, ώστε να ανακαλύψει μέσα του ποια εμπόδια τον χωρίζουν από αυτό που είναι και αυτό που θέλει να γίνει. Κάνοντας δυναμικές ερωτήσεις στον πελάτη, τον παροτρύνει να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες, τα συναισθήματά του, αλλά και να βάλει τους στόχους και το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τους υλοποιήσει.

Για την έγκαιρη εγγραφή τους στο Masterclass, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκέπτονται το εξής σύνδεσμο της εκδήλωσης https://www.jillandnikolas.com/masterclass.html.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!