Search
Close this search box.

Η Bolt Food φέρνει τη νέα εμπειρία ντελίβερι στη Λάρνακα

Η υπηρεσία της Bolt Food, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εφαρμογή, είναι διαθέσιμη στο νησί μας από τις αρχές Απριλίου σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό και έχει έρθει για να κάνει τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας πιο εύκολη αλλά κυρίως πιο γρήγορη. Μέσα από την εφαρμογή της Bolt Food μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό ή τον καφέ σου για να έρθει γρήγορα στην πόρτα σου!

Η είσοδος της Bolt Food έχει καταστεί αρκετά σημαντική στη πόλη μας, αφού έχει αλλάξει κυριολεκτικά τις συνήθειες μας! Φτανει πια τηλεφωνικα delivery και λαθη στις παραγγελιες που ούτε οι εστιάτορες, ούτε οι χρήστες απολαμβάνουν. Το κυριότερο; Η εξοικονόμηση χρόνου που είναι και το βασικότερο πλεονέκτημα της εφαρμογής αφού η παράδοση του φαγητού γίνεται σε χρόνο ρεκόρ!

Δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι για να πας να πάρεις το φαγητό σου, ούτε να πάρεις τηλέφωνο για να παραγγείλεις, ούτε για να ξανακαλεσεις στο μαγαζί να ρωτήσεις αν ξεκίνησε το ντελίβερι στη μία ώρα αναμονής!  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι  να κατεβάσεις την εφαρμογή στο έξυπνο κινητό σου από εδώ:  http://bit.ly/BoltFoodFB, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και ακολούθως να δεις τα διαθέσιμα εστιατόρια και τα μενού τους. Η πληρωμή γίνεται online κάνοντας με αυτό τον τρόπο εντελώς ανέπαφη την παράδοση του φαγητού και το delivery φτάνει γρήγορα κοντά σου. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να παρακολουθείς και την πορεία του ανά πάσα στιγμή!

Σε λιγότερο από ένα μήνα που βρίσκεται στην πόλη μας, η Bolt Food έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ομίλων και εστιατορίων, όπως της PHC με τα αγαπημένα Burger King και Café Nero, του Marzano, του Pot Belly, του Old Market St. αλλά και να φέρει γρήγορα στην πόρτα μας επιλογές από ασιατική κουζίνα! Η επένδυση από την Bolt Food σε ανθρώπινο δυναμικό και σε συνεχείς νέες θέσεις εργασίας για διανομείς είναι επίσης σημαντική, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε μετά την πανδημία, η οποία δένει παράλληλα και με τις προσπάθειες βελτιστοποίησης του προϊόντος των επιχειρήσεων της εστίασης που έχουν πληγεί ιδιαίτερα.

Με περισσότερους από 200 συνεργάτες (εστιατόρια) στο ενεργητικό της σε ολόκληρη την Κύπρο, οι πελάτες πλέον μπορούν να βρουν ότι επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και καθημερινά προστίθενται στην εφαρμογή ακόμα περισσότερες επιλογές. Μεγάλη επιτυχία δε αποτελεί η προσθήκη εστιατορίων που δεν είχαν μέχρι πρότινος ντελίβερι!

Η Bolt Food έχει έρθει για να μείνει για τα καλά στη καθημερινότητα μας, αφού την κάνει πιο γρήγορη και εύκολη! Μην μείνεις πεινασμένος, δοκίμασε τους!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!