Search
Close this search box.

150 πάρκα διαθέτει ο Δήμος Λιβαδιών

SkalaTimes

Περισσότερα από 150 πάρκα συντηρεί ο Δήμος Λιβαδιών ο οποίος έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα του το θέμα του περιβάλλοντος, αλλά και την υπαίθρια ψυχαγωγία των παιδιών.

Τα πάρκα στο Δήμο Λιβαδιών γίνονται κάτω από συγκεκριμένες μελέτες με σκοπό το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα και αποτελούν στολίδι για το Δήμο.

Από το κέντρο του πυρήνα του χωριού, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, μέχρι τον Συνοικισμό και πολλές άλλες περιοχές του Δήμου, τα πάρκα στα Λιβάδια με σιντριβάνια, παιχνίδια για τα παιδιά, διάφορα είδη φυτών και λουλουδιών, μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους και Κοινοτικά Συμβούλια.

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Δήμαρχος Λιβαδιών Μάριος Αρμένης μας είπε: «Όχι μόνο η δημιουργία αλλά και η συντήρηση των πάρκων είναι ψηλά στην ατζέντα του Δήμου μας, θα ήθελα να τονίσω ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας εμείς ως Δήμος μεριμνούσαμε για τον καθαρισμό και συντήρηση των πάρκων μας. Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να λέμε ότι ο Δήμος μας διαθέτει 150 πάρκα για να τα χαίρονται οι Δημότες μας και όχι μόνο».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!