Search
Close this search box.

Αννίτα Δημητρίου: Δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί για ακύρωση ή ματαίωση της δημιουργίας της Σχολής στη Λάρνακα

Δήλωση της Αννίτας Δημητρίου (Βουλευτής Λάρνακας – ΔΗΣΥ) σχετικά με την Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας:

Έχουμε ενημερωθεί σήμερα επίσημα από το αρμόδιο Υπουργείο ότι δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί για ακύρωση ή ματαίωση της δημιουργίας της Πανεπιστημιακής Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας στη Λάρνακα.

Η απόφαση της κυβέρνησης είναι δεδομένη και αυτή ισχύει. Αυτό που διευκρινιστικά έχει ξεκαθαριστεί είναι ότι λόγω της πανδημίας δεν μπορεί να προϋπολογιστεί στο παρόν στάδιο για την επόμενη χρονιά ωστόσο αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το έργο δεν θα προχωρήσει κανονικά.

Ως Βουλευτές και εκπροσώποι της Λάρνακας χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η απόφαση της κυβέρνησης ισχύει, όπως και είναι δεδομένο το ότι κανένα από τα σημαντικά έργα της πόλης και Επαρχίας μας δεν θα ήταν εφικτά χωρίς τη θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης. Σε αυτό το πλαίσιο για το συγκεκριμένο θέμα θεωρούμε ότι θα μπορούσε να μπει ένα πόσο, έστω συμβολικό, που να σφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι το συγκεκριμένο έργο είναι νευραλγικής σημασίας για τη Λάρνακα όπως επίσης και ότι διασυνδέεται με Ευρωπαϊκά προγράμματα και κονδύλια που έχουν εξασφαλιστεί.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!