Search
Close this search box.

Από διπολική διαταραχή πάσχει ο Kanye West

SkalaTimes

Συζητήσεις και απορίες είχαν προκαλέσει οι ασυνάρτητες συνεντεύξεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media, του συζύγου της Kim Kardashian, του Kanye West.
Στις απορίες έβαλε τέλος η Kim με την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες μέρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
Όπως η ίδια αποκάλυψε ο ράπερ σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.
Η Kim ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση από τον κόσμο, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.
«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».
«Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του. Είναι ένας εκπληκτικός και πανέξυπνος άνθρωπος που ήλθε αντιμέτωπος με πολλές πιέσεις. Είναι καλλιτέχνης, είναι μαύρος και ο θάνατος της μητέρας του τον πλήγωσε βαθιά», είπε.

Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2014 και έχει τέσσερα παιδιά.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε ότι εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας.
«Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε», κατέληξε.

————————————–

Παλαιότερο άρθρο της Άντριαν Μενελάου, Κλινικής Ψυχολόγου του SkalaTimes, σχετικά με την Διπολική Διαταραχή:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!