Search
Close this search box.

Δράσεις στα σχολεία μετά την ιταμή τουρκική ενέργεια για εποικισμό της πόλης της Αμμόχωστου

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας μετά και τη νέα προκλητική ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος σε βάρος της Κύπρου κρίνει σκόπιμη την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων για τα γεγονότα, όπως και την (επανα)γνωριμία τους με την πόλη της Αμμόχωστου.

Ως εκ τούτου, έχουν ήδη κληθεί οι διευθύνσεις των σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης να ενεργοποιήσουν τις τοπικές επιτροπές «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» της κάθε μονάδας, ώστε να οργανώσουν (ξεκίνησαν από τη Δευτέρα) σχετικές ενδοτμηματικές δράσεις με επίκεντρο την πόλη του Ευαγόρα.

Παράλληλα, στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης μέσα από διαθεματικές προσεγγίσεις έγινε τη Δευτέρα ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών για τα γεγονότα και την ιστορική ταυτότητα και εξέλιξη της πόλης της Αμμοχώστου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!