Search
Close this search box.

Ακόμη ένα κρούσμα σε νηπιαγωγείο ιδιωτικού σχολείου στη Λάρνακα,πλησιάζει η ώρα της τηλεκπαίδευσης;

SkalaTimes

Πριν δύο περίπου βδομάδες δυο μικρά παιδάκια του Νηπιαγωγείου ιδιωτικού σχολείου της Λάρνακας, τα οποία είναι αδελφάκια εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοιό. Τα δυο παιδιά είχαν επισκεφθεί συγκεκριμένο Οδοντιατρείο στη Λάρνακα, στο οποίο υπήρχε κρούσμα. Από την μέρα που είχε διαγνωστεί το κρούσμα στο Οδοντιατρείο τα παιδιάκια παρέμειναν σε περιορισμό στο σπίτι τους και στη συνέχεια βγήκαν τα αποτελέσματα ότι τα δυο παιδάκια είναι θετικά στο κορωνοιό. Το ιδιωτικό σχολείο πήρε οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας, το νηπιαγωγείο του σχολείου ανέστειλε την λειτουργία του και απολυμάνθηκε.
Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι στο δημοτικό τμήμα του εν λόγω ιδιωτικού σχολείου εντοπίστηκε ακόμη ένα θετικό κρούσμα.

Την ίδια ώρα τα δημόσια σχολεία φαίνεται πως έχουν ετοιμαστεί για την διδασκαλία μέσω διαδικτύου, ίσως να πλησιάζει η ώρα της τηλεκπαίδευσης, αφού τα αυξημένα κρούσματα αναγκάζουν τα αρμόδια υπουργεία να σφίξουν τα μέτρα ασφάλειας.
Τι θα σημαίνει η τηλεκπαίδευση για τους εργαζόμενους γονείς; Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο το οποίο οφείλουν να δουν οι αρμόδιοι.

Περαστικά στα παιδάκια που διαγνώσθηκαν με covid 19.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης του κάθε ενός από εμάς.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!