Search
Close this search box.

Ο κοροναϊός χτυπά κόκκινο συναγερμό στην Ελλάδα, όλα ανοικτά για εφαρμογή καραντίνας παντού

Στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων φαίνεται να ερρίφθη ο κύβος για τη Θεσσαλονίκη η οποία θα περάσει στο επίπεδο 4. Σήμερα θα υπάρξουν έκτακτες ανακοινώσεις ενώ δεν αποκλείεται και αύριο, στην τακτική ενημέρωση να δοθούν κι άλλα μέτρα.
Tο… φάντασμα της καθολικής καραντίνας σε όλη τη χώρα, και το «γαλλικό μοντέλο» που ανακοίνωσε χθες ο Εμανουέλ Μακρόν για τη χώρα του, πλανάται πάνω από την Ελλάδα. Ολα δείχνουν ότι ο κοροναϊός έχει ξεφύγει και τα αρνητικά ρεκόρ που καταγράφονται επιβεβαιώνουν την άποψη ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν είναι αρκετά.

Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, αποκλείουν το καθολικό lockdown, ενώ την ίδια άποψη έχει και ο πρωθυπουργός εκτιμώντας ότι η οικονομία δεν μπορεί να αντέξει.
Ωστόσο, οι ημέρες μέχρι την Κυριακή ή το αργότερο μέχρι τις αρχές τις επόμενες εβδομάδες, θα κρίνουν και τις τελικές αποφάσεις. Αν τα κρούσματα συνεχίσουν να κινούνται καθημερινά στα επίπεδα των 1.500 και πάνω τότε η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να περιμένει να φτάσουν τα 2.000. Και θα πάρει έκτακτα μέτρα, δηλαδή κλείσιμο στο σπίτι για όλους, και λουκέτα παντού.

Σύμφωνα με το Mega, με βάση τον σχεδιασμό, το πρώτο στάδιο προβλέπει ότι η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα (ενδεχομένως και η Ροδόπη) θα περάσουν από την Παρασκευή στο «κόκκινο».

Oλόκληρο το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ Αθηνών:
https://www.tanea.gr/2020/10/29/greece/o-koronaios-saronei-tin-ellada-ola-anoikta-gia-efarmogi-karantinas-pantou/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!