Search
Close this search box.

Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική

Αναμφισβήτητα οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες με την πανδημία του Covid-19 να επηρεάζει ολοκληρωτικά την ζωή όλων. Μέσα από αυτή την νέα πρόκληση της εποχής καλούμαστε όλοι να είμαστε υπεύθυνοι τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, κάτι το οποίο ο Δήμος Λάρνακας έχει υιοθετήσει και προωθεί σε όλους τους τομείς που τον αφορά.

Μη αποδεχόμενος την στασιμότητα, προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ιδρύει την Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κ. Ελένης Παπαδοπούλου, καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου και Μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής και με την συνεργασία πέντε ειδικευμένων εκπαιδευτών.

Στις φωτογραφίες οι νεαροί εργάζονται ακούραστα και μας αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Πολιτισμός μπορεί να αντέξει αλλά και να αναγεννηθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η μουσική στα παιδιά έχει πολλαπλά ωφέλει. Δίνει χαρά, διασκέδαση και τα βοηθά να δημιουργούν σχέσεις.

Η δημιουργία της Παιδικής Φιλαρμονικής ας είναι η αρχή για ένα νέο φυτώριο που θα βοηθήσει στη συνειδητή και ασυνείδητη ωρίμανση των παιδιών.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!