Search
Close this search box.

“Πρόσοψη” η νέα παράσταση του ΘΟΚ από το συνδημότη μας συγγραφέα Κώστα Μαννούρη έρχεται Λάρνακα

Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάζει την «Πρόσοψη» του Κώστα Μαννούρη στο κοινό της Λάρνακας την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος».

Η παράσταση “Πρόσοψη” έρχεται στη Λάρνακα. O πολυβραβευμένος συνδημότης μας συγγραφέας Κώστας Μαννούρης,παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα έργο που διαδραματίζεται στη Λάρνακα. Ακόμη ένας λόγος για να θέλουμε να δούμε αυτή τη παράσταση εμείς οι Λαρνακείς.
Επιπλέον, τη μουσική του έργου έχει γράψει ο επίσης συνδημότης μας, ο γνωστός ταλαντούχος μουσικός Κωνσταντίνος Λεμέσιος, του οποίου η μουσική ξεχωρίζει τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΟΨΗ
Μια απρόσμενη εισβολή ενός νεαρού άνεργου καλλιτέχνη στην καθημερινότητα τριών γυναικών, μάνας, κόρης και γιαγιάς, πυροδοτεί τη σύγκρουση μητέρας-κόρης, που επιδεινώνεται από τολμηρές αποκαλύψεις. Η οικογενειακή ισορροπία κλυδωνίζεται, δεδομένα ανατρέπονται και βεβαιότητες διαψεύδονται.
Με χιούμορ, καυστική διάθεση και οξύ κοινωνικό βλέμμα, ο Κώστας Μαννούρης διαχειρίζεται ευαίσθητα θέματα και προκλήσεις τού σήμερα και ο Μάριος Μεττής με τους συνεργάτες του ζωντανεύουν σκηνικά τη ρέουσα γλώσσα του συγγραφέα. Μια κωμωδία για τον έρωτα, την απιστία, την αφοσίωση, τη συγχώρεση και την αποδοχή.

Σε δηλώσεις του στο Skala Times ο Κώστας Μαννούρης μας είπε: “Η «Πρόσοψη» είναι το μοναδικό μου έργο που είναι τοποθετημένο στη Λάρνακα. Και τώρα, μέσα στις πολλές δυσχέρειες των ημερών, η παράσταση έρχεται στον φυσικό της χώρο. Αυτό με συγκινεί βαθύτατα. Μου προκαλεί ωστόσο κι ένα μεγάλο άγχος. Όταν παρουσιάζουμε τη δουλειά μας στο κοινό νιώθουμε ασφαλώς την ευθύνη του διαβήματος. Αυτή η ευθύνη είναι ιδιαίτερα βαριά στη Λάρνακα, την πόλη μου, που με στηρίζει πάντα με πολλή γενναιοδωρία. Τρέμω στη σκέψη ότι μπορεί να φανώ ανάξιος αυτής της εμπιστοσύνης“.

Παίζουν: Μαρύλια Γιαλλουρίδου, Σάββας Μενοίκου, Έρικα Μπεγέτη, Όλγα Ποταμίτου

Σκηνοθεσία-Κίνηση-Στίχοι τραγουδιού έναρξης: Μάριος Μεττής
Σκηνικά-Κοστούμια: Λύδια Μανδρίδου
Μουσική: Κωνσταντίνος Λεμέσιος
Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Γεωργιάδου

• Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά.
• Συστήνεται για άτομα άνω των 15 ετών.

Εισιτήρια: www.thoc.org.cy.
Τηλ: 77772717

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!