Search
Close this search box.

Η Σχολή Χορού Mambo εξακολουθεί να δημιουργεί με αγάπη και οδηγό την τέχνη του χορού

Μπορεί οι καιροί που διανύουμε να είναι δύσκολοι για όλους, μπορεί οι Σχολές στη πόλη μας όπως και σε όλη τη Κύπρο να έχουν πληγεί οικονομικά, όπως και οι περισσότερες επιχειρήσεις, ωστόσο, η Σχολή Χορού Mambo δεν σταματά να δημιουργεί, να βοηθά, να είναι ένα ζωντανό κύτταρο στην κοινωνία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Μια διαδραστική,φιλανθρωπική παράσταση ετοιμάζεται μέσα στη σχολή χορού Mambo ,με τίτλο: “THE XMAS PROJECT”.
Από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020! Μια αλλιώτικη εβδομάδα αγάπης!

Η Σχολή ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα παραμυθένιο σπιτάκι μέσα στη σχολή, με στόχο να γεμίσει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ετσι να δοθούν σε οικογένειες συνανθρώπων μας που τα χρειάζονται.
Κάθε παιδί που θα συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, θα τοποθετεί στην οροφή μαζί με μια δική του ευχή ένα χαμόγελο, συμβολικό για τη χαρά που θα προσφέρει σε ένα άλλο παιδάκι!

Επιπλέον όπως έχει ανακοινώσει η Σχολή : “Εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μικρή χορευτική παράσταση για το κάθε τμήμα ξεχωριστά, με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών! Χιονάτη, Μάγισσα, Νάνοι, Άγιος Βασίλης, Μίκυ και η Μίνι !Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια χαρούμενη Χριστουγενιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα, δίνοντας έμφαση στο συμβολικό σπιτάκι και στην πράξη αγάπης, αλλάζοντας το κλίμα που επικρατεί, αλλά και τα Χριστούγεννα κάποιων συνανθρώπων μας, που φέτος μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.
Προσπάθεια μας, κάθε μας “βήμα”, σκέψη και πράξη να είναι μια μικρή βοήθεια που θα δώσει περισσότερα χαμόγελα!
Μέσα από τη δραστηριότητα του χορού δεν χτίζουμε μόνο τεχνική και χορευτικά βήματα, αλλά μαθαίνουμε να ισορροπούμε στις δυσκολίες, να εκφράζουμε συναισθήματα, να χτίζουμε χαρακτήρα, να προάγουμε αξίες και να γεμίζουμε τις στιγμές μας με πολύτιμα βιώματα και εμπειρίες.
Ο ανθρωπισμός είναι αξία!
Είναι δύναμη ουσιαστική και έμπρακτη σε περιόδους που μεγενθύνονται οι ανάγκες.
Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση!
Λειτουργούμε πάντα εναρμονισμένοι με τις οδηγίες του κράτους για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας”.

Η Σχολή Χορού Mambo εξακολουθεί να προσφέρει μέσα από εκδηλώσεις και πράξεις ανθρωπιάς με οδηγό την τέχνη του χορού, ακόμη και μέσα σε αυτές τις ομολογουμένως αντίξοες συνθήκες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!