Search
Close this search box.

“Έφυγε” ο κύριος Αντωνάκης Μιχαήλ (Παρπέρη), μια γνωστή φυσιογνωμία στη πόλη μας

“Έφυγε” ο κύριος Αντωνάκης Μιχαήλ (Παρπέρη), μια γνωστή φυσιογνωμία στη πόλη μας, λόγω του επαγγέλματος του (λαχειοπώλης).

Ο κύριος Αντώνης ήταν από τη Λάρνακα.
Απεβίωσε σήμερα Σάββατο 5/12/2020 σε ηλικία 81 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει στις 7/12/2020 η ώρα 11.00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Θα γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος-Χριστάκη Κασάπη.
Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό, η οικογένεια δε θα δεχτεί συλλυπητήρια.
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου.

Tον κύριο Αντώνη, μια αγαπητή και γνωστή φυσιογνωμία στη Λάρνακα, τον είχαμε στο πρώτο Human Beings of Cyprus, που είχαμε κάνει στο SkalaTimes τον Γενάρη του 2014.
Τότε του ζητήσαμε να μας πει κάτι, οτιδήποτε, και μας είχε πει το εξής:
“Ο γάμος είναι ευλογία. Εγώ είμαι παντρεμένος από το 1961. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος που δεν είναι παντρεμένος είναι σαν αδέσποτο”.
(Το σχετικό link: https://www.skalatimes.com/2014/01/31/human-beings-of-cyprus-part-1/ )

Αιωνία του η μνήμη, θα τον θυμόμαστε πάντα ως μια γλυκιά, όμορφη, γνωστή φυσιογνωμία της πόλης μας.
Συλληπητήρια σε όλη την οικογένεια του.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!