Search
Close this search box.

Λειτουργία Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ενόψει της επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων από τις 8/2/2021 διευκρινίζουν τα ακόλουθα:

Τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν είτε από Ιδιώτες, είτε από Μη Κυβερνητικούς Φορείς συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους από τις 8/2/2021, λαμβάνοντας υπόψη το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που βρίσκεται σε ισχύ, με ημερομηνία 31/8/2020 και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας www.mlsi.gov.cy/sws.

Για τα υπόλοιπα προγράμματα (Παιδοκομικοί και Βρεφοπαιδοκομικοί Σταθμοί, Κατ’ Οίκον Παιδοκόμοι και Κέντρα Ενηλίκων) συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ η Ανακοίνωση ημερ. 8/1/2021.

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εξυπηρετούμενων και του προσωπικού όλων των πιο πάνω προγραμμάτων για την πρόληψη της διασποράς του ιού.

Για υποστήριξη ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε µε τα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας τα τηλέφωνα των οποίων βρίσκονται στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση central.sws@sws.mlsi.gov.cy

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!