Search
Close this search box.

Τζάστιν Μπίμπερ: Online συναυλία στο TikTok για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τα τραγούδια της συλλογής «Journals» του 2013.
Δηλώνει «ευγνώμων» που η διαδικτυακή εφαρμογή του δίνει αυτή τη δυνατότητα
Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέτρεξε στο βιβλίο με τις συνθέσεις του για την πρώτη συναυλία μεγάλης διάρκειας στο TikTok για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Καναδός superstar της ποπ θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη συλλογή του 2013 «Journals» για μία online συναυλία που μεταδοθεί στο προφίλ του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι μια συλλογή με τα τραγούδια της σειράς «Manic Monday» που κυκλοφορούσε ο Μπίμπερ σε εβδομαδιαία βάση μετά το άλμπουμ του 2012, «Believe». Περιλαμβάνει τις R&B επιτυχίες «All That Matters» και «Heartbreaker» και τις συνεργασίες με τους Chance the Rapper και Lil Wayne, μεταξύ άλλων.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το σόου. Το Journals είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρότζεκτ και δεν έχω ερμηνεύσει τα τραγούδια του ποτέ ζωντανά» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Είμαι ευγνώμων στο TikTok που με βοήθησε να παρουσιάσω αυτό το σόου σε όλους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» τόνισε.
Το #JournalsLive θα προβληθεί την Κυριακή, 14 και ξανά τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από το προφίλ του Τζάστιν Μπίμπερ στο Tik Tok, στο οποίο έχει πάνω από 19 εκατομμύρια ακόλουθους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!