Search
Close this search box.

Κάποιοι είναι, το λιγότερο, απαράδεκτοι

SkalaTimes Team

Aπό την μια οι σκηνές με τους εκατοντάδες καρναβαλιστές στους δρόμους, από την άλλη τα δύο υποστατικά που σέρβιραν φαγητό σε πελάτες, με αποτέλεσμα να καταγγελθούν για παραβίαση του λοιμοκαθάρσεως νόμου, η Λεμεσός δυστυχώς φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την κόλαση που διανύουμε ως χώρα εδώ και ένα χρόνο!

Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με τα (ίσως) ηλίθια μέτρα, είτε πιστεύουμε στη σοβαρότητα της πανδημίας, είτε όχι, το να προκαλούμε, την ίδια ώρα που τα νοσοκομεία μας στέλνουν σήματα sos, είναι εγκληματικό.

Και εμείς στην Λάρνακα “χάσαμε” τον Κατακλυσμό πέρσι, αλλά δεν βγήκαμε στις Φοινικούδες αψηφώντας τα μέτρα για “να διασκεδάσουμε”.

Η Λεμεσός (ή όσοι τελοσπάντων έλαβαν μέρος στα “καρναβάλια” που τα είδαμε βιντεογραφημένα να κάνουν το γύρο των ΜΚΔ) είναι – το λιγότερο- απαράδεκτη(οι).

Πέρα λοιπόν από τα καρναβάλια των Λεμεσιανών, στη Λεμεσό η Αστυνομία εντόπισε οκτώ πελάτες σε υποστατικό οι οποίοι καταγγέλθηκαν με εξώδικο 300 ευρώ έκαστος, ενώ ο ιδιοκτήτης με 1500 ευρώ.
Σε δεύτερο υποστατικό (πάλι στη Λεμεσό) καταγγέλθηκε ο ιδιοκτήτης με εξώδικο 750 ευρώ.

Σε άλλες πόλεις, όσον αφορά στην παραβίαση των μέτρων, σουπερμάρκετ στην Πάφο δεν τηρούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να καταγγελθεί ο υπεύθυνος με 500 ευρώ.
Συνολικά διενεργήθηκαν 13222 έλεγχοι παγκύπρια, καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά και 207 πολίτες το τελευταίο 24ωρο.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3.158 έλεγχοι και προέκυψαν 23 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.613 έλεγχοι με 88 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών.
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.650 έλεγχοι με 35 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.425 έλεγχοι με 24 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.181 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.313 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 789 ελέγχους με 16 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 87 ελέγχους και σε 1 καταγγελία, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 6 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (16/03) θα ανοίξει ο χώρος της εστίασης.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!