Search
Close this search box.

Hotel Indigo – Larnaca: Tο μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο μας περιμένει

Το Hotel Indigo – Larnaca, το γοητευτικό boutique ξενοδοχείο – το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο- επαναλειτουργεί μετά το κλείσιμο που έφεραν τα μέτρα της πανδημίας και μας περιμένει για μοναδικά πιάτα, ποτά, κρασί, κόκτειλς και φυσικά μοναδικές στιγμές.

Το μοντέρνο ξενοδοχείο της Λάρνακας το οποίο άνοιξε πέρσι, το 2020, το Hotel Indigo – Larnaca 4 ορόφων, βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στο ιστορικό κέντρο της Λάρνακας, στην περιοχή Αγίου Λαζάρου.

Το Hotel Indigo – Larnaca Larnaca αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παραδοσιακά σπίτια και μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη και οικεία όαση, συνδυάζοντας ιδανικά το πάντρεμα του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.

Το ξενοδοχείο εκτός από γυμναστήριο, διαθέτει το Kampana Pool Bar με εξωτερική πισίνα στον
τελευταίο όροφο, την εσωτερική αυλή Avli all day restaurant & bar και το Oinotelia wine bar στο
ισόγειo που μπορούν να αποτελέσουν προορισμό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η πισίνα στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, το πάντρεμα του
παραδοσιακού με το μοντέρνο, η εσωτερική αυλή, η φιλική εξυπηρέτηση και ο σοβαρός
επαγγελματισμός, σε συνδυαμό με τα μοναδικά πιάτα, ποτά και κόκτεϊλς, κάνουν το χώρο αυτό ένα ιδανικό μέρος για όλη τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με Brunch στο Hotel Indigo – Larnaca εδώ όπου το θέμα BRUNCH έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα και μια μόνο επίσκεψη σας θα το επιβεβαιώσει.

Επιλέξτε επίσης το Hotel Indigo – Larnaca για Lunch ή για δείπνο, ή για απογευματινό ή βραδινό ποτό.
Αν επιθυμείτε ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ μπορείτε να τα απολαύσετε σε ένα από τα δύο μπαρ, ένα από τα οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πισίνα.

Αν πάλι σκοπεύετε να κάνετε πάρτυ, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πισίνα του ξενοδοχείου στον
τελευταίο όροφο προσφέρεται για ιδιωτικά πάρτυ.

Τέλος, το Franchise της Αλυσίδας ξενοδοχείων Hotel Indigo είναι μια σφραγίδα εγγύησης ποιότητας και υψηλού σοβαρού επαγγελματισμού.
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο λειτουργεί κάτω από τη διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG
(InterContinental Hotels Group), μια από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς κολοσσούς στον κόσμο, της Sunnyseeker Hospitality που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στονησί.

Το HOTEL INDIGO LARNACA, έχει αναδειχθεί σε όλες τις κατηγορίες της IHG πρώτο.
Ως εκ τούτου θεωρείται το καλύτερο INDIGO HOTEL της Ευρώπης για το 2020.

Kρατήσεις/πληροφορίες: 24 660700
Website: https://www.ihg.com/hotelindigo
Facebook: https://www.facebook.com/HotelIndigoLarnacaCyprus/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!