Search
Close this search box.

Ανδρέας Γερολέμου: “Μέσα σε αυτές τις τόσο περίεργες και δύσκολες εποχές που διανύουμε η μουσική είναι ένα καλό φάρμακο”

SkalaTimes

Ο Διευθυντής του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου, ο μουσικός Ανδρέας Γερολέμου έλαβε μέρος στη συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στη Λευκωσία στο Θέατρο Παλλάς.
Ανάμεσα στους συντελεστές ήταν:
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας.
Μαέστρος: Γιώργος Καλογήρου.
Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης
Τραγούδι: Δημήτρης Μεσημέρης, Μάριαμ Βενιζέλου

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Ανδρέας Γερολέμου είπε: “Όπως έχει γράψει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Αντώνης Κοϊζάς : “Συνεχίζουμε… γιατί πιστεύουμε ότι το μόνο φάρμακο για την ζωή είναι η μουσική”. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε αυτές τις τόσο περίεργες και δύσκολες εποχές που διανύουμε η μουσική είναι ένα καλό φάρμακο για τη ψυχολογία και τη διάθεση μας. Η συναυλία ήταν για εμάς μια τονωτική ένεση”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου προγραμματίζει τρεις μεγάλες συναυλίες μέσα στο καλοκαίρι, με ένα γνωστό Ελλαδίτη τραγουδιστή.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!