Search
Close this search box.

Δήμος Λάρνακας : Καταπολέμηση τρωκτικών

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι Συνεργείο της Υγειονομικής Υπηρεσίας, κατάλληλα καταρτισμένο και εξοπλισμένο, προβαίνει καθημερινά στην τοποθέτηση και έλεγχο δολωματικών σταθμών εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας καθώς και περιμετρικά των ορίων του Δήμου.

Επιπρόσθετα των έλεγχων ρουτίνας, το Συνεργείο προβαίνει 3 φορές το χρόνο σε στοχευόμενες εκστρατείες καταπολέμησης των τρωκτικών, σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, για προστασία της δημόσιας υγείας. Στο Δήμο Λάρνακας υπάρχουν σήμερα περισσότεροι από 2,300 δολωματικοί σταθμοί.

Οι δημότες καλούνται όπως συμβάλουν στην προσπάθεια του Δήμου για να διατηρήσει την πόλη καθαρή και απαλλαγμένη από τρωκτικά, προβαίνοντας στον καθαρισμό της αυλής / οικοπέδoυ /ακατοίκητης- εγκαταλειμμένης ιδιοκτησίας τους και απομακρύνοντας τις ακαθαρσίες/σκύβαλα σε εγκεκριμένους χώρους.

Ο Δήμος Λάρνακας εφαρμόζοντας τη σχετική Νομοθεσία, ενημερώνει γραπτώς τους εμπλεκομένους δημότες για τις ευθύνες τους και λαμβάνει δικαστικά μέτρα/ επιβάλλει εξώδικα πρόστιμα εναντίον όσων δεν συμμορφώνονται. Παράλληλα, ο Δήμος προβαίνει σε εκστρατείες καθαρισμού δημόσιων και ιδιωτικών χώρων (ακατοίκητων οικιών, οικόπεδων, δρόμων, πεζοδρομίων, πάρκων, παραλιών κτλ) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!