Search
Close this search box.

Εκδήλωση Ανταλλαγής Ρούχων ‘Ditch N’ Switch’

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας, φιλοξενεί την εκδήλωση ‘Ditch N’ Switch’- Ανταλλαγή Ρούχων, στα πλαίσια της θεματική έκθεσης «Επανασχεδιάζοντας τη Μόδα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαϊου από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι θα ήθελαν να ανακυκλώσουν και να ανταλλάξουν παλιά τους ρούχα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση και η καλλιέργεια της βιώσιμης μόδα μέσα από την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίησης ρούχων.

Η διαδικασία υλοποίησης της εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας όλα τα υποδεικνυόμενα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού και η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί μόνο με κρατήσεις στο 24-001502. Είσοδος Ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 24-001502 ή ηλεκτρονικά στο infoyouthfoundationlarnaca@gmail.com και μέσα από τις πλατφόρμες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και Instagram.



*Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, Επαρχίας Λάρνακας ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί  ως μη κερδοσκοπικός  οργανισμός από τον Ιούλιο του 2010 με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Σκοπός του είναι η δημιουργικότητα και η παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης και συμμετοχής στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά αγαθά, για όλα τα παιδιά, εφήβους και νέους. Το Ίδρυμα στεγάζεται στην οδό Φανερωμένης 67, 6025, Λάρνακα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!