Search
Close this search box.

FRIENDS! Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του σπέσιαλ επεισοδίου

Μετά το teaser, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το σπέσιαλ επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια» που εμείς οι φανατικοί της σειράς περιμένουμε πως και πως!

Στο βίντεο διάρκειας 2:10, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ επιστρέφουν στο σκηνικό όπου ξεκίνησαν όλα.

Το τρέιλερ ξεκινά με την πιο διάσημη τηλεοπτική παρέα να παίζει ένα παιχνίδι ερωτήσεων. Κάτι που είχε γίνει και στη σειρά, όταν με αυτό τον τρόπο ο «Joe» και ο «Chandler» κέρδισαν- για λίγο- το διαμέρισμα στο οποίο ζούσαν η «Rachel» και η «Μonica».

Τα μέλη του cast συζητούν στο τρέιλερ για τα πάντα, από τη διαδικασία του κάστινγκ και τη σχέση που ανέπτυξαν μεταξύ τους, μέχρι το πιο επίμαχο ερώτημα της σειράς: Ήταν τελικά σε διάλειμμα από τη σχέση τους η «Rachel» και ο «Ross» όταν ο δεύτερος πέρασε μια βραδιά με άλλη γυναίκα.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!