Search
Close this search box.

Ποια οικονομική κριση; Αύξηση στις πωλήσεις των πολυτελών προϊόντων και ο πλουσιότερος πλέον του κόσμου είναι ο Μπερνάρ Αρνό

Ο Μπερνάρ Αρνό στην κορυφή της λίστας με τους υπερπλούσιους!

Μετά την αύξηση της περιουσίας του στα 186,3 δισ. δολάρια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton κατέκτησε την πρωτιά στη λίστα του Forbes.
Ο Μπερνάρ Ζόε Ετιέν Αρνό ( γεννημένος το 1949) είναι Γάλλος μεγιστάνας, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης. Ο Αρνό είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο.

Εκθρόνισε τον Τζεφ Μπέζος και «έκλεψε» τον τίτλο του “πλουσιότερου” από τον ιδρυτή της Amazon, τον επί σειρά ετών πρώτο στην κατηγορία των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
Μετά την άνοδο της περιουσίας του στα 186.3 δισ. δολάρια, ο Γάλλος μεγιστάνας κατέκτησε την πρωτιά στη λίστα του Forbes. O διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) είδε τις πωλήσεις των πολυτελών προϊόντων του να αυξάνονται κατά 0.4%. Η αύξηση είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια τα κέρδη του Αρνό.

Προηγείται, επομένως, κατά 300 εκατ. δολάρια σε περιουσία, μπροστά από τον Μπέζος, ο οποίος μπήκε στη δεύτερη θέση της λίστας με περιουσία συνολικού ύψους 186 δισ. δολάρια.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται πλέον ο Έλον Μάσκ, μετά την πτώση της μετοχής της Tesla, με 147,3 δισ. δολάρια.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο 72χρονος Αρνό είδε την περουσία του να αυξάνεται κατά 110 εκατ. δολάρια τους τελευταίους 14 μήνες, χάρη στις υψηλές πωλήσεις των πολυτελών Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior και Givenchy.

Τον περασμένο Ιανουάριο, μάλιστα, η LVMH επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο με τη συμφωνία εξαγοράς της Tiffany & Co.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!