Search
Close this search box.

Oικονομική στήριξη για την αγορά μηχανήματος για καρκινοπαθείς από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά

Μέσα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου του περιβολιου του ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ,
Η εκκλησία του Αγιου Λαζαρου στο περιβολι του Αγιου στην Δρομολαξιά Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενίσχυσει την φιλανθρωπική δραστηριότητα των Lions και να προσφέρει οικονομική στήριξη για την αγορά μηχανήματος που θα προσφέρει στους καρκινοπαθείς.
Ένα μηχάνημα που η πτέρυγα του παιδογκολογικου το είχε τόσο μεγάλη ΑΝΆΓΚΗ.

Οι ασθενείς εδώ πρέπει να ξέρουν οτι Σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και τα αναβαθμίσμενα ιατρικά μηχανήματα η παρουσία του Αγιου Λαζάρου θα τους ευλογει δίνοντας παρηγοριά στηρίξη και ανακούφιση.

Σε κάθε βήμα και ενέργεια των νοσηλευτών αλλα και των ιατρών Ο Αγιος Λαζαρος θα είναι ο καθοδήγητης που θα φωτίζει το δρόμο της νοσηλείας και της περίθαλψης.

Έτσι κανένας πλέον δεν θα νιώθει φοβισμένος και ανασφαλής. Μπορεί πλέον να εμπιστευτεί την ελπίδα στη Σιγουρη Αγκαλιά του Αγίου Λαζάρου.

Το περιβόλι του Αγίου Λαζάρου,δια των ευλογιων του Μητροπολίτη μας ΚΚ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ , θα είναι σε συνεχή επαφή με την πτερυγα αφού οι LIONS δημιούργησαν αυτή την γέφυρα συνεργασίας ,προσφέροντας δωρεάν και διαχρονικά λαδάκια, μοιρέλεα, πλαστικές εικονίτσες, βιβλία παιδικά αλλα και βιβλία με τον βίο τα θαύματα και ακολουθίες του Αγιου Και Δικαιου Φιλου του Χριστού Λάζαρου του Τετραημέρου.

Υπηρετώντας την ρήση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ^«Οὕτω λαμψάτω τό φῶς ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὅπως ἴδωσιν ὑμῶν τά καλά ἔργα καί δοξάσωσι τόν πατέρα ὑμῶν τόν ἐν τοῖς οὐρανοῖς».

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ Σήμερα προστάτης όλων των καρκινοπαθων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

error: Content is protected !!